Η AEG παρουσιάζει τον πρώτο φούρνο ατμού με ενσωματωμένη κάμερα που συνδέεται με το smartphone ή το tablet σου!

by K Admin

AEG-ProCombi-Plus-Smart-001

 

Η AEG, ένα από τα brands του group Electrolux, λανσάρει τον πρώτο φούρνο ατμού που διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και σου δίνει το «εργαλείο» για να ελέγχεις τη μαγειρική σου από το smartphone ή το tablet σου!

 

AEG-ProCombi-Plus-Smart-002

Το ενδιαφέρον για άψογη γεύση και υγιεινή διατροφή αυξάνεται ταυτόχρονα με τις «συνδεδεμένες» συσκευές που εισχωρούν στα σπίτια των καταναλωτών.

Η Electrolux καινοτομεί και στα 2, φέρνοντάς τα μαζί, στο νέο AEG ProCombi Plus Smart φούρνο.

Ο νέος έξυπνος φούρνος ατμού της AEG είναι «εξοπλισμένος» με τη CookView® κάμερα, που μεταδίδει ζωντανά την εικόνα του φούρνου σε κινητή συσκευή (iOS ή Android). Μέσω της ειδικής εφαρμογής και της σύνδεσης Wi-Fi, η κάμερα σου δίνει πρόσβαση στο φαγητό που ετοιμάζεται στον φούρνο, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεσαι στην κουζίνα.

 

 

Έρχεται με την εφαρμογή My AEG

 

AEG-ProCombi-Plus-Smart-003

Ανακάλυψε και μοιράσου συνταγές με την εφαρμογή “My AEG”

Με την εφαρμογή My AEG, μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία μαγειρέματος από την κινητή σου συσκευή και να αντιδράς στιγμιαία, αλλάζοντας τη θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας ή αλλάζοντας τη λειτουργία ψησίματος με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του smartphone ή του iPad.  Επιπλέον, μπορείς να δεις εκατοντάδες συνταγές που θα βρεις στην εφαρμογή και να δοκιμάσεις νέα πιάτα.

Μέσω των ειδοποιήσεων, η εφαρμογή θα σε ενημερώσει αν χρειαστεί να συμμετέχεις ενεργά στο ψήσιμο του φαγητού στην κουζίνα.

Η εφαρμογή My AEG έχει και social χαρακτήρα, αφού μπορείς να έχεις πρόσβαση σε συνταγές από τα social κανάλια της AEG αλλά και να μοιραστείς με τους φίλους σου τις δικές σου δημιουργίες, με την CookView®  κάμερα.

Η εφαρμογή θα παρέχει και υποστήριξη για τις λειτουργίες του AEG ProCombi Plus Smart που δεν χρησιμοποιούνται συχνά, έτσι ώστε να μπορείς να γνωρίσεις τις δυνατότητες του φούρνου σου, μέσα από προτεινόμενες συνταγές που θα αναπτύξουν και τις μαγειρικές σου ικανότητες.

 

 

Ο AEG ProCombi Plus Smart παρουσιάζεται στην IFA 2015 στα πλαίσια του ειδικά σχεδιασμένου concept «Το Έξυπνο Σπίτι μου», που παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο «συνδεδεμένο» σπίτι!

Ο φούρνος θα είναι διαθέσιμος στις περισσότερες Ευρωπαϊκές αγορές από τον Απρίλιο 2016 και από τον Σεπτέμβριο 2016 κάτω από την «ταμπέλα» της Electrolux!

 

Ανυπομονούμε να τον δοκιμάσουμε!

Μπορείς να δεις ακόμη