Αποκαλύφθηκε και επίσημα το HTC One X9

by K Admin

htc_one_x9_front_back

 

Η αναμονή για την αποκάλυψη του νέου HTC One έφτασε στο τέλος της, με την εταιρεία να αποκαλύπτει στη φετινή έκθεση MWC που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη το HTC One X9, το οποίο έρχεται με ισχυρό επεξεργαστή, 3GB μνήμη RAM για να μην κολλάει πουθενά, αλλά και με κάμερες για φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

 

Η νέα πρόταση της HTC φέρει οθόνη IPS με διαγώνιο 5,5 ιντσών, ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) και προστασία Corning Gorilla Glass, η οποία δένει άψογα με την υπόλοιπη κατασκευή που εντυπωσιάζει με το λεπτό πλαίσιο, ενώ υπάρχουν και τρία capacitive πλήκτρα στο κάτω μέρος της. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας O.I.S και με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών RAW, καθώς και υποστήριξη εγγραφής βίντεο ανάλυσης 4K. Η HTC έδωσε μεγάλο βάρος και στις selfies, ενσωματώνοντας στο νέο One εμπρόσθια κάμερα 5MP με λόγο διαφράγματος f/2.0.

 

htc-one-x9-2

 

Προχωρώντας προς το εσωτερικό του HTC One X9, συναντάμε το MediaTek Helio X10 chip με οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 χρονισμένο στα 2,2 GHz, 3GB μνήμης RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού, που φτάνει τα 200GB μέσω κάρτας microSD και μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 5V / 1.5A. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ήχο Dolby Audio, υποστήριξη Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, ενώ τρέχει λειτουργικό Android v6.0 (Marshmallow).

Τέλος, η συσκευή μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM (Nano-SIM, dual stand-by) και είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά της Κίνας με τιμή από 370 δολάρια.

Μπορείς να δεις ακόμη