Bosch ActiveOxygen – Πλυντήριο που καθαρίζει υγιεινά με ενεργό οξυγόνο

by K Admin

3

 

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν», ο χρόνος είναι λιγοστός και… πρέπει να βάλεις και πλυντήριο! Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να επιταχύνεις το πλύσιμο το ρούχων έως και κατά 65%, ενώ το καθάρισμα να είναι άψογο, οικονομικό και προπαντός υγιεινό; Με το νέο πλυντήριο της Bosch, ActiveOxygen, μπορείς να τα κάνεις όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Τεχνολογία ActiveOxygen: Η ιδέα έγινε πραγματικότητα

Από το μεταξωτό σου πουκάμισo, το συναυλιακό T-shirt και το μαύρο τζιν, μέχρι το βολικό μπλουζάκι για τρέξιμο, το καλό ρούχο του παιδιού σου και τα εντυπωσιακά εσώρουχα, όλα τα αγαπημένα σου ρούχα είναι φτιαγμένα από ευαίσθητα υφάσματα. Κάθε ρούχο είναι ξεχωριστό και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Αυτή είναι και η ιδέα πίσω από την τεχνολογία ActiveOxygen. Τώρα, μπορείς να πλένεις τα ρούχα σου γρήγορα και οικονομικά στις καλύτερες συνθήκες υγιεινής, ανεξάρτητα από τον τύπο υφάσματος. Ένας ψεκασμός ενεργού οξυγόνου στον κάδο είναι αρκετός για να εξουδετερώσει μέχρι και το 99,99% μικροβίων και βακτηρίων, χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Το ActiveOxygen εξασφαλίζει άψογο πλύσιμο, και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα προγράμματα πλυσίματος.

 

Απόλαυσε έναν ήσυχο ύπνο, όσο τα ρούχα σου θα πλένονται τέλεια

Τα πάντα σχετικά με την κατασκευή του Bosch ActiveOxygen έχουν μελετηθεί με τρομερή ακρίβεια και με βάση τις ανάγκες σου. Ξεκινώντας από το εσωτερικό, η νέα πρόταση της Bosch ενσωματώνει ένα εξαιρετικά αθόρυβο και ενεργειακά αποδοτικό μοτέρ. Η τεχνολογία EcoSilence Drive μειώνει τους δυνατούς ήχους, ενώ ταυτόχρονα περιορίζονται οι δονήσεις, με τις ειδικά σχεδιασμένες πλαϊνές πλευρές AntiVibration. Με τα επίπεδα θορύβου να φτάνουν τα 48dB/72dB, το Bosch ActiveOxygen πλένει και στύβει εξαιρετικά αθόρυβα. Στη μείωση του θορύβου συμβάλει και η ηχομόνωση που υπάρχει στη βάση του πλυντηρίου.

 

Λιγότερο τσαλάκωμα… λιγότερο σιδέρωμα

Ο κάδος VarioDrum έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει ελεγχόμενα νερό και απορρυπαντικό κατά την πλύση. Οι πλευρές του έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε τα ρούχα να στροβιλίζονται απαλά μέσα στον κάδο για λιγότερο τσαλάκωμα. Έτσι, θα έχεις άψογα πλυμένα ρούχα, ενώ το σιδέρωμα γίνεται παιχνιδάκι.

 

 

7

 

 

Πληθώρα προγραμμάτων για ευκολία και οικονομία

Το Bosch ActiveOxygen έρχεται με προγράμματα και λειτουργίες που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, ενώ ταυτόχρονα πλένεις ακόμα πιο οικονομικά. Εκτός από τα κλασικά προγράμματα για κάθε τύπο υφάσματος, διαθέτει επίσης πρόγραμμα καθαρισμού κάδου με υπενθύμιση, νυχτερινή πλύση, ενώ το αντιαλλεργικό πρόγραμμα πλύσης σε προστατεύει από αλλεργίες χάρη στην υψηλή θερμοκρασία πλύσης.

 

speedPerfect και ecoPerfect

Χάρη στο VarioPerfect μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία speedPerfect για να επιταχύνεις το πλύσιμο έως και κατά 65%, ή να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 50% με την επιλογή ecoPerfect. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού!

 

ActiveOxygen Refresh και ξέχνα το πλύσιμο στο χέρι

Με το πρόγραμμα ActiveOxygen Refresh μπορείς να φρεσκάρεις τα ρούχα σου μέσα σε μόλις 45 λεπτά, ενώ είναι κατάλληλο ακόμη και για ρούχα που χρειάζονται ειδική φροντίδα (που κανονικά πλένονται στο χέρι). Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι κερδίζεις πολύτιμο χρόνο και γλιτώνεις το καθαριστήριο, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ίνες των υφασμάτων.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Η ευανάγνωστη οθόνη LCD σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις, όπως είναι πορεία προγράμματος, θερμοκρασία, στροφές στυψίματος, υπόλοιπο χρόνο λειτουργίας και ActiveOxygen, ενώ με τα πλήκτρα αφής TouchControl μπορείς να ρυθμίσεις εύκολα τη θερμοκρασία, και τις στροφές στυψίματος, καθώς και άλλα προγράμματα και λειτουργίες: peedPerfect, EcoPerfect, λιγότερο σιδέρωμα, επιπλέον ξέβγαλμα, πρόπλυση, ενεργοποίηση ActiveOxygen, και προγραμματισμός λήξης σε 1-24 ώρες.

 

Λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και νερού

Με ενεργειακή κλάση Α+++ -30%, το πλυντήριο Bosch ActiveOxygen μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και να μειώσει κατακόρυφα το κόστος του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, το ActiveWater Plus, ένα προηγμένο σύστημα αισθητήρων έξυπνης διαχείρισης νερού, εξασφαλίζει βέλτιστες τιμές κατανάλωσης. Μπορεί και αναγνωρίζει το είδος του υφάσματος, αλλά και την ακριβή ποσότητα ρούχων. Ανάλογα με αυτούς τους δύο παράγοντες, η λειτουργία ActiveWater Plus προσδιορίζει την απαιτούμενη ποσότητα νερού, αυτόματα και με ακρίβεια. Αυτό σημαίνει ότι πετυχαίνεις πάντα ένα ιδανικό αποτέλεσμα πλύσης με βέλτιστη κατανάλωση νερού.

 

Όπως είναι προφανές, η νέα καινοτομία της Bosch φέρνει το πλύσιμο των ρούχων σε άλλο επίπεδο!

Μπορείς να δεις ακόμη