AutoCook Pro: η νέα επαναστατική συσκευή μαγειρέματος της Bosch!

by K Admin

 

Ποιος είπε ότι το μαγείρεμα είναι δύσκολο και χρονοβόρο; Με τη νέα επαναστατική συσκευή μαγειρέματος της Bosch, AutoCook Pro, μπορείς φέρεις εις πέρας τις πιο απαιτητικές συνταγές! Εντυπωσίασε τους όλους μαγειρεύοντας τέλεια σε αυτή τη συσκευή εύκολα και απλά!

 

Μια κατηγορία από μόνο του

Το AutoCook Pro λειτουργεί ως τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας και ατμομάγειρας, και όλα αυτά με επαγωγή και όχι με αντιστάσεις, για γρήγορα και γευστικά αποτελέσματα. Περιλαμβάνει καλάθι δύο επιπέδων για μαγείρεμα στον ατμό δύο διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα (για παράδειγμα κρέας και λαχανικά), καλάθι για τηγάνισμα, σπάτουλα και κουτάλι, για να τα έχεις όλα σε μία συσκευή.

 

Απαιτητικές συνταγές χωρίς κόπο και χρόνο

Αυτός ο εύχρηστος πολυμάγειρας έρχεται με 12 προγραμματιζόμενες λειτουργίες και αυτόματη λειτουργία διατήρησης ζεστού φαγητού, λειτουργίες τσιγαρίσματος, σοταρίσματος, αργού μαγειρέματος, βρασίματος / ατμού, ρυζιού, σούπας, ριζότου, πιλαφιού, χυλού βρώμης, ψησίματος αλλά και γιαουρτιού. Αναλαμβάνει τις πλέον απαιτητικές συνταγές, όπως σάλτσα σπαγγέτι, ριζότο, αλλά και γλυκά γρήγορα και εύκολα.

 

Εύκολο μαγείρεμα με το πάτημα ενός κουμπιού

Με 50 προγράμματα συνταγών, με καθοδήγηση βήμα προς βήμα και πολλούς τρόπους λειτουργίας, το AutoCook Pro μαγειρεύει, ροδίζει, τηγανίζει, ετοιμάζει το κρέας όπως το θέλεις (sous-vide), ενώ παρέχει βιβλίο με τουλάχιστον 130 συνταγές φαγητών και γλυκών, καθώς και αυτόνομη ιστοσελίδα και mobile app, το οποίο περιλαμβάνει video συνταγές που δείχνουν βήμα προς βήμα την εκτέλεση των συνταγών, για τα καλύτερα και πιο γευστικά αποτελέσματα. Με αυτή τη συσκευή, ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει!

 

 

Επαγωγή

Μαγείρεψε για όλη την οικογένεια

Μπορεί να είναι μικρό και κομψό, αλλά διαθέτει αντικολλητικό σκεύος 5lt για να μπορείς να μαγειρέψεις ποσότητα φαγητού για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία μνήμης, μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου αγαπημένες συνταγές ρυθμίζοντας θερμοκρασία, χρόνο λειτουργίας και πίεση ατμού.

 

Εξοικονόμησε χρόνο όσο μαγειρεύεις

Χάρη στην αυτόματη διαδικασία μαγειρέματος μπορείς να ασχοληθείς με άλλα πράγματα, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεσαι πάνω από τη συσκευή. Απλά χρησιμοποίησε το χρονοδιακόπτη για να ρυθμίσεις την ώρα που επιθυμείς να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.

 

Εύκολο καθάρισμα

Αφού τελειώσεις το μαγείρεμα δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τον καθαρισμό της συσκευής, αφού όλα τα εξαρτήματα, μπολ, δίσκος για μαγείρεμα στον ατμό, σπάτουλα, κουτάλι κ.λπ., πλένονται στο πλυντήριο πιάτων για μεγαλύτερη ευκολία. Το αντικολλητικό μπολ διαθέτει επίστρωση Teflon για καλή διανομή θερμότητας αλλά και για εύκολο καθαρισμό.

 

 

Ευελιξία

Το AutoCook Pro, έρχεται με ειδική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά, ενώ το μικρό του μέγεθος και βάρος σου επιτρέπει να το μεταφέρεις παντού, στο εξοχικό, στις διακοπές, ή σε κάποιον άλλο πάγκο, αρκεί να υπάρχει ρεύμα!

 

Υψηλά πρότυπα ασφαλείας

Ο νέος πολυμάγειρας της Bosch έχει ό,τι χρειάζεσαι – και σε επίπεδο ασφάλειας – για να έχεις πάντα ήσυχο το κεφάλι σου, όπως αυτόματη απενεργοποίηση στο τέλος του προγράμματος, ασφάλεια για παιδιά (κλείδωμα οθόνης ελέγχου), περίβλημα Cool touch, καθώς και λαστιχένια ποδαράκια για πάντα σταθερή συσκευή. Τέλος, όλα τα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα δεν περιλαμβάνουν Δισφαινόλη Α (BPA free).

Μπορείς να δεις ακόμη