CES 2016: Η Razer μπαίνει στην αγορά των smartwatches με το Nabu Watch

by K Admin

NabuWatch_std_01

 

Η Razer μπαίνει δυναμικά στην αγορά των smartwatches αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια της CES 2016 το Nabu Watch, με μεγάλη αυτονομία και δύο οθόνες.

 

NabuWatch_std_07-1Αναλυτικότερα, το Razer Nabu Watch έρχεται με μία κύρια οθόνη οπίσθιου φωτισμού, στην οποία εμφανίζονται το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, οι ειδοποιήσεις του smartphone, το χρονόμετρο για τρέξιμο και η παγκόσμια ώρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με δεύτερη, μικρότερη οθόνη OLED (128 x 16 pixels), στην οποία απεικονίζονται ενημερώσεις από εφαρμογές όπως είναι e-mails, κλήσεις, μηνύματα κειμένου (SMS), Google Fitness, Facebook, Skype, Google Maps, Twitter, Instagram, Map My Fitness και iOS Health. Επιπρόσθετα, το wearable της Razer συγχρονίζεται αυτόματα με το κινητό μέσω Bluetooth, ενώ προσφέρει δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ δύο Nabu Watch όπως είναι η ανταλλαγή πληροφοριών στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια απλή χειραψία.

 

Η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία 12 μηνών για τον ψηφιακό χρονογράφο και 7 ημερών για τη δεύτερη οθόνη, ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω καλωδίου USB. Επίσης, είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα, είναι ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία και τους κραδασμούς, ενώ ενσωματώνει δόνηση και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων. Με τη λειτουργία activity tracker του Razer Nabu Watch ο χρήστης μετράει καθημερινά τα βήματα και την απόσταση που διανύει, τις θερμίδες που καίει, τις ώρες που κοιμάται, βελτιώνοντας έτσι τη φυσική του κατάσταση.

 

Όσον αφορά στη συμβατότητα του Razer Nabu Watch, η συσκευή συνεργάζεται τόσο με λειτουργικό iOS (έκδοση 8 ή νεότερη) όσο και με Android (έκδοση 4.3 ή νεότερη). Η νέα πρόταση της Razer αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Ιανουαρίου σε δύο εκδόσεις, Standard Edition και Forged Edition. Η Nabu Watch Forged Edition είναι εφοδιασμένη με μηχανικά πλήκτρα από ανοξείδωτο χάλυβα για πρόσθετη ανθεκτικότητα και εκπληκτική αίσθηση στην αφή. Αναμφίβολα, το Razer Nabu Watch ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του, ενώ το μαύρο φινίρισμα δίνει στο ρολόι μια εξαιρετική εμφάνιση.

 

NabuWatch_std_03

Μπορείς να δεις ακόμη