CES 2017: Crazybaby Mars και LG PJ9, τα ηχεία που πετάνε!

by K Admin

 

Στη CES, μπορέσαμε να δούμε από κοντά ίσως τα πιο εντυπωσιακά Bluetooth ηχεία της αγοράς, τo Mars της Crazybaby καθώς και το PJ9 από την LG. Και τα δύο ηχεία αποτελούνται από 2 κομμάτια, με το πρώτο να αποτελεί τη βάση subwoofer η οποία διαθέτει ισχυρούς ηλεκτρομαγνήτες, και το δεύτερο να είναι στην ουσία το Bluetooth ηχείο.

Κατά την αναπαραγωγή ήχου, το ηχείο σηκώνεται αυτόματα από τη βάση και βρίσκεται πλέον στον αέρα, συνεχίζοντας κανονικά όμως την αναπαραγωγή ήχου η οποία διαρκεί όσο κρατά η μπαταρία. Στην περίπτωση του PJ9 η αυτονομία φτάνει τις 10 ώρες ενώ ο ήχος μεταδίδεται προς κάθε κατεύθυνση. Μόλις η μπαταρία εξαντληθεί, το ηχείο γυρνά στη βάση για να πραγματοποιηθεί η ασύρματη φόρτιση, χωρίς να γίνεται διακοπή στην αναπαραγωγή μουσικής.

Από την πλευρά του το Mars της Crazybaby είναι σε θέση να αναπαράγει ήχο υψηλής ευκρίνειας  ενώ η αυτονομία του σύμφωνα με την εταιρεία κυμαίνεται στις 8 ώρες. Η βάση του διαθέτει 2 usb θύρες για φόρτιση συσκευών. Τέλος τα ηχεία και στα 2 μοντέλα είναι αδιάβροχα κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικό χώρο.

 

Μπορείς να δεις ακόμη