CES 2017: Η Acer λανσάρει το Predator 21 X, το πρώτο laptop στον κόσμο με κυρτή οθόνη

by K Admin

 

Η Acer ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου gaming laptop με την ονομασία Predator 21X. Πρόκειται για το πρώτο laptop στον κόσμο με κυρτή οθόνη, ενώ η εταιρεία έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Tobii eye-tracking που ανεβάζει την εμπειρία gaming σε άλλο επίπεδο.

Η κυρτή οθόνη IPS 21 ιντσών έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 2560 x 1080 pixels. Η τεχνολογία eye-tracking από την Tobii που ενσωματώνει επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την κίνηση των ματιών τους για να αλληλοεπιδρούν πιο ρεαλιστικά με τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Η τεχνολογία Tobii eye-tracking είναι ήδη διαθέσιμη σε πάνω από 45 video games, όπως τα Deus Ex: Mankind Divided και Watch Dogs 2. Η κυρτή οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία Nvidia G-Sync για ακόμα πιο ομαλή εμπειρία gaming.

 

Στο εσωτερικό του Predator 21X συναντάμε επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i7-7820HK με δυνατότητες overclocking για να μεγιστοποιήσεις τις επιδόσεις του hardware, πέντε ανεμιστήρες ψύξης (οι τρεις είναι μεταλλικοί AeroBlade), δύο κάρτες γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080 σε διάταξη SLI, 64 GB DDR4-2400 RAM και μπορεί να υποδεχτεί έως και τέσσερις 512 GB SSDs σε διάταξη RAID 0 μαζί με 2NVMe PCIe SSDs. Εκτός από τους SSDs, το 21 X έρχεται με σκληρό δίσκο 1ΤΒ και υποστήριξη Killer DoubleShot Pro για απρόσκοπτο online gaming, χωρίς lags. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το 21 X είναι εξοπλισμένο με Thunderbolt 3 που περιλαμβάνει USB Type-C σε ταχύτητες έως και 40 Gbps.

 

 

 

Το πληκτρολόγιο του Predator 21 X διαθέτει διακόπτες Cherry MX Brown και προγραμματιζόμενα πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό με 16.7 εκ. χρωματικές επιλογές. Τέλος, το νέο gaming laptop της Acer έρχεται με 4 ηχεία, 2 subwoofers (3-way tweeter, squawker, woofer) και τεχνολογίες Smart amplifier boost, Dolby audio premium και Acer TrueHarmony για ποιοτική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το Preditor 21X αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο

Μπορείς να δεις ακόμη