CES 2017: Είσοδος της Sony στην OLED τεχνολογία με τη σειρά A1E

by K-Admin

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και έτσι η Sony ανακοίνωσε στα πλαίσια της έκθεσης CES 2017, την είσοδο της στην OLED τεχνολογία με την παρουσία τριών νέων τηλεοράσεων 55, 65 και 77 ιντσών και με την κλασσική ονομασία Bravia να παραμένει.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας Kaz Hirai κατά την παρουσίαση, τα πλεονεκτήματα μιας OLED τηλεόρασης είναι γνωστά και αφορούν το δυναμικό contrast, τη μεγάλη πιστότητα χρωμάτων και με το μαύρο χρώμα να είναι μία από τις πιο ενδεικτικές περιπτώσεις. Ειδικά στα χρώματα η Bravia OLED TV υποστηρίζει δύο πρότυπα HDR, το HDR 10 καθώς και το Dolby Vision που υπόσχονται πολύ πιο ζωντανά χρώματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της νέας κορυφαίας τηλεόρασης της Sony είναι η απουσία οποιοδήποτε ηχείου αφού ο ήχος προέχεται μέσα από την ίδια οθόνη. Τη δυνατότητα αυτή δε την έχουμε ξαναδεί, με τη Sony να την ονομάζει πάντως Acoustic Surface Sound Technology.

Τέλος και τα τρία μοντέλα της σειράς, τρέχουν την πλατφόρμα Android TV, με τη Sony να είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες που υποστηρίζουν ακόμα την πλατφόρμα της Google. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα download οποιασδήποτε εφαρμογής ή παιχνιδιού από το Play Store και τη συλλογή των 2 εκατομμυρίων εφαρμογών που αυτό διαθέτει.

Μπορείς να δεις ακόμη