CES 2017: LG Signature OLED 4K W – Κορυφαία τηλεόραση με πάχος μόλις 2,57 χιλιοστών

by K-Admin

Πριν μερικούς μήνες, ο Κωτσόβολος στα πλαίσια της έκθεσης τεχνολογίας Thanks To Tech, επεδείκνυε μια από τις ελάχιστες στον κόσμο τηλεοράσεις LG OLED TV 65G6V SIGNATURE με το μοναδικό Picture-on-Glass σχεδιασμό και πάχος μόλις 2,57 χιλιοστών.

Σήμερα στην CES 2017, η LG φέρνει το μέλλον κοντά σε όλους, παρουσιάζοντας την κορυφαία της τηλεόραση για το 2017, την Signature OLED 4K W. Διαθέσιμη σε δύο διαστάσεις 65 και 77 ιντσών, η νέα OLED τηλεόραση της LG διακρίνεται για το πάχος της που δε ξεπερνά τα 2,57 χιλιοστά, κάτι σίγουρα εντυπωσιακό. Μάλιστα η LG διαχωρίζει τη βάση που είχαμε συνηθίσει από τα περσινά Signature μοντέλα και η οποία χρησιμοποιείται ως sound bar με υποστήριξη Dolby Atmos, αφήνοντας έτσι έτοιμη την τηλεόραση για εγκατάσταση πάνω σε ένα τοίχο σαν πίνακας ζωγραφικής, χωρίς να προεξέχει καθόλου.

  

Διαθέτοντας μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη απόδοση και εμφάνιση χρωμάτων από οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση της αγοράς, η LG Signature OLED 4K W υποστηρίζει συνολικά 4 HDR πρότυπα, ανακοινώνοντας σε ένα από αυτά και τη συνεργασία της κορεατικής εταιρείας με την Technicolor. Παράλληλα η LG δεν αφήνει την παρουσία συμβατού περιεχομένου στην τύχη, εγκαινιάζοντας συνεργασία με αρκετά κινηματογραφικά στούντιο αλλά και υπηρεσίες video streaming όπως Netflix και Amazon Video.

Η τιμή της τηλεόρασης δεν έχει οριστεί ακόμα αν και σίγουρα δεν θα είναι ό,τι πιο οικονομικό, ενώ η κυκλοφορία στην αγορά υπολογίζεται «μέσα στο έτος».

 

Μπορείς να δεις ακόμη