CES 2017: Νέοι φορητοί υπολογιστές από την HP αλλά και ένα AIO PC

by K Admin

 

 

Έντονη παρουσία είχε η HP στην έκθεση CES, παρουσιάζοντας τρία νέα PC, δύο από τα οποία αποτελούν φορητοί υπολογιστές αλλά και ένα All In One σύστημα, στην προσπάθεια της εταιρείας να εδραιώσει τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών.

Αρχικά η HP ανανεώνει το Spectre X360 15”, ένα από τα καλύτερα υβριδικά Laptops της αγοράς όπου στο πίσω μέρος κυριαρχεί το σύγχρονο νέο λογότυπο της εταιρείας, ενώ ολόκληρη η κατασκευή διακρίνεται από την πολύ όμορφη εμφάνιση. Η οθόνη των 15 ιντσών διαθέτει πλέον 4K ανάλυση με ελάχιστα περιθώρια στην αριστερή και δεξιά πλευρά, κάτι που κρατά και τις διαστάσεις του υπολογιστή σε μικρότερα μεγέθη. Εσωτερικά υπάρχει η τελευταία γενιά των επεξεργαστών της Intel, η Kaby Lake που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις.

 

 

Η αυτονομία σύμφωνα με την HP κυμαίνεται στις 13 ώρες αλλά υποστηρίζεται παράλληλα και η γρήγορη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει από τον επόμενο μήνα σε διάφορες εκδόσεις, με την αρχική να έρχεται με 8GB μνήμη.

Το δεύτερο laptop της HP απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες όπως και ολόκληρη η σειρά στην οποία ανήκει. Συγκεκριμένα το EliteBook x360 1030 G2 επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η HP φτιάχνει μερικά από τα πιο όμορφα laptop της αγοράς, με unibody αλουμίνιο σχεδιασμό, και διαστάσεις από τις μικρότερες για φορητό υπολογιστή με οθόνη 13,3 ιντσών. Αυτή προστατεύεται από Gorilla Glass και έρχεται με δύο αναλύσεις ανάλογα με το μοντέλο, την Full HD και την UHD ενώ εσωτερικά βλέπουμε και πάλι την τελευταία γενιά των Intel Core i5 και Core i7 επεξεργαστών με 8/16GB μνήμη αλλά και αποθηκευτικό χώρο από 128GB.

 

 

Ο σχεδιασμός του του επιτρέπει να μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους, ενώ η HP παρέχει μια σειρά από ασφαλείς τρόπους πρόσβασης στα Windows 10 όπως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και η αναγνώριση ίριδας μέσω της τεχνολογίας Windows Hello.

Τέλος η HP παρουσίασε και το νέο της AIO σύστημα, το PC Envy 34 με κυρτή οθόνη με ανάλυση 3440 x 1440 pixels. Το κυρίως σύστημα βρίσκεται στη βάση της οθόνης και εκεί βρίσκουμε το νέας γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7 της Intel, με τον καταναλωτή να μπορεί να επιλέξει κάρτα γραφικών μεταξύ  GeForce GTX 950M και AMD Radeon RX 460. Εκτός από το σύστημα, η βάση εξυπηρετεί και ως soundbar, με την ποιότητα ήχου να την έχει επιληφθεί η B&O. Η αριστερή πλευρά της βάσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση ασύρματης φόρτισης του smartphone σας.

 

 

Όλα τα παραπάνω νέα προϊόντα της HP αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το Πάσχα, με τους φορητούς υπολογιστές να είναι αυτοί που θα κάνουν πρώτοι την εμφάνισή τους στην αγορά.

Μπορείς να δεις ακόμη