CES 2017: PowerRay, το drone ψαράς

by K Admin

 

Όπως φαίνεται τα Drones δε θα κατακτήσουν μόνο τους αιθέρες, αλλά και το βυθό, με το πρώτο από αυτά που θα κυκλοφορήσει σε μαζικό επίπεδο, το PowerRay, να κάνει την εμφάνισή του στη CES.

Με σχεδιασμό που του επιτρέπει να κινείται με άνεση μέσα στο νερό, το PowerRay δεν καταγράφει μόνο φωτογραφίες και βίντεο σε 4K ανάλυση, αλλά μπορεί και να αποτελέσει την καλύτερη βοήθεια για ένα ψαρά. Συγκεκριμένα το αποσπώμενο μέρος με την ονομασία PowerVision, αναλαμβάνει να «σκανάρει» το βυθό και να ενημερώσει τον ψαρά για τα ψάρια που βρίσκονται κοντά του, αλλά και για τη θερμοκρασία και το βάθος.

Ακόμα, μπορεί να δεχθεί δόλωμα σε ειδικό μέρος το οποίο θα του επιτρέπει να καταγράφει ενδιαφέρουσες εικόνες κατά το ψάρεμα ενώ ο ενσωματωμένος φωτισμός του, προσελκύει τα ψάρια αλλά και βοηθά σε ακόμα πιο εντυπωσιακό βίντεο. Οι λήψεις φωτογραφιών του PowerRay γίνονται στα 12MP ενώ είναι δυνατή ακόμα και η ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook και σε Full HD ανάλυση. Το  PowerRay αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Μπορείς να δεις ακόμη