CES 2017: SleepNumber 360 γιατι και τα κρεβάτια μπορούν να γίνουν έξυπνα

by K Admin

 

Το Sleep Number 360 είναι ένα μοναδικό κρεβάτι που είδαμε στη CES και το οποίο μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως το πιο έξυπνο της αγοράς. Ο λόγος είναι για μια σειρά από οφέλη που δίνει στον κάτοχό του προκειμένου αυτός να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο ύπνο. Ειδικά στην περίπτωση ενός ζευγαριού, το Sleep Number 360 αποτελείται από τρία επίπεδα, καθένα από τα οποία μπορεί να ρυθμιστεί διαφορετικά και ανά πλευρά. Για παράδειγμα είναι δυνατή η ρύθμιση του ύψους, αλλά και μια μεγάλη περιοχή γεμάτη αέρα η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με τη θέση του σώματός σας έτσι ώστε να εφαρμόζει τέλεια και πάντα μόνο στη δική σας πλευρά.

Ακόμα σύμφωνα με την εταιρεία, το ζέσταμα των ποδιών παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο γρήγορα θα κοιμηθεί κάποιος, και γι’ αυτό το συγκεκριμένο κρεβάτι διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Οι δυνατότητές του δε σταματάνε εδώ αφού είναι σε θέση να καταλάβει πότε κάποιος ροχαλίζει, και να αλλάξει το ύψος στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το μαξιλάρι, κάτι που μπορεί να σταματήσει ή έστω να μειώσει το ροχαλητό.

Με τους αισθητήρες που διαθέτει το έξυπνο κρεβάτι, το Sleep Number 360 καταμετρά σε πραγματικό χρόνο τους καρδιακούς σου παλμούς και εμφανίζει μέσω της εφαρμογής για smartphone, διάφορα δεδομένα που αφορούν το πόσο καλό ύπνο είχες.  Το έξυπνο κρεβάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

 

Μπορείς να δεις ακόμη