CES 2017: Το Phantom 4 Pro από κοντά

by K Admin

 

Το 2017 αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μια δυνατή χρονιά για την DJI, την κινέζικη εταιρεία που εντυπωσιάζει με τα drones που κατασκευάζει. Στη CES 2017 μπορέσαμε να δούμε από κοντά ένα από τα πιο ολοκληρωμένα drones της αγοράς, το Phantom 4 Pro που σύντομα θα κάνει και την εμφάνισή του στα καταστήματά μας.

Το Phantom 4 Pro έρχεται να συνεχίσει τη μεγάλη επιτυχία του Phantom 4, προσθέτοντας αισθητήρες σε κάθε πλευρά του drone, εξελίσσοντας τη δυνατότητα εντοπισμού εμποδίων πλέον από όλες τις κατευθύνσεις καθώς και της αυτόματης αποφυγής τους κατά την πτήση. Με τη συγκεκριμένη δυνατότητα, το Phantom 4 Pro είναι σε θέση να αποφεύγει δύσκολες καταστάσεις, κάτι που κάνει σίγουρα πιο ξέγνοιαστο τον κάτοχό του ειδικά κατά τη διάρκεια δύσκολων πτήσεων.

Οι βελτιώσεις δε σταματάνε όμως μόνο εδώ αφού η ενσωματωμένη κάμερα αποτελεί μία από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ σε drone με 1-inch CMOS αισθητήρα. Υποστηρίζει τη λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 20 Megapixels αλλά και video ανάλυσης 4K στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Δε λείπουν βεβαίως δημοφιλείς λειτουργίες που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια από drones της DJI όπως το follow mode και το tap to fly, που βοηθάνε σε ακόμα πιο εντυπωσιακές λήψεις.

Τέλος το χειριστήριο του Phantom 4 Pro διαθέτει για πρώτη φορά ενσωματωμένη δική του οθόνη 5,5 ιντσών, με την εμφάνιση του περιεχομένου της ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, να γίνεται παιχνιδάκι. Επιπλέον η εταιρεία έχει κάνει προσπάθεια να καταστήσει τη χρήση του πιο εύκολη από τους προκατόχους του, κάτι που σίγουρα είναι ευπρόσδεκτο.

 

Μπορείς να δεις ακόμη