CES 2017: Xiaomi Mi Note 2 με κυρτές πλευρές στην οθόνη

by K Admin

 

Από τον προηγούμενο μήνα, η Xiaomi έχει επίσημη παρουσία στη χώρα μας με δύο μοντέλα, τα Redmi 3S καθώς και το Redmi Note 3 τα οποία και τα δύο μπορείς να τα βρεις στα καταστήματά μας.

Σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και ένα νέο μοντέλο της κινέζικης εταιρείας, το Mi Note 2 το οποίο ανήκει όμως στην κορυφαία κατηγορία μοντέλων της Xiaomi, με ίσως έναν από τους καλύτερους σχεδιασμούς που έχουμε δει ποτέ. Ο λόγος για τις κυρτές πλευρές της οθόνης στο εμπρόσθιο αλλά και πίσω μέρος, με τη συνολική οθόνη να καλύπτει το 77,2% της συνολικής εμπρόσθιας όψης. Ο σχεδιασμός αυτός θυμίζει το Galaxy S7 edge ενώ η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη στις 5,7 ίντσες και όπως διαπιστώσαμε από κοντά στην έκθεση CES, έχει φοβερά χρώματα.

 

 

Ως ένα από τα κορυφαία smartphone της Xiaomi, το Mi Note 2 έχει στο εσωτερικό του το Snapdragon 821 chipset της Quaclomm που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις, καθώς και 6GB μνήμη αλλά και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8MP ενώ η πίσω στα 22,4MP με οπτικό σταθεροποιητή, διάφραγμα f/2.0 και dual tone LED Flash.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το Xiaomi Mi Note 2 θα κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Μπορείς να δεις ακόμη