E3 2017: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις της Ubisoft

by K Admin

 

Κάθε παρουσίαση της Ubisoft στην E3 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της έκθεσης, και σίγουρα και η φετινή παρουσίαση της γαλλικής εταιρείας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μερικά από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν είναι τα εξής:

 

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Χωρίς αμφιβολία, μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις όχι μόνο της Ubisoft αλλά ολόκληρης της έκθεσης, όπου τα γνωστά Rabbids συνεργάζονται με τον Mario σε ένα παιχνίδι που το gameplay θυμίζει Xcom.

Κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 29 Αυγούστου ενώ ήταν σε ανάπτυξη σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, τα τελευταία τρία χρόνια.

 

 

Assassins Creed Origins

Αν και πήραμε μια πρώτη γεύση χθες στην παρουσίαση της Microsoft, η Ubisoft παρουσίασε πιο αναλυτικά το νέο επεισόδιο της γνωστής σειράς παιχνιδιών που μας πηγαίνει στην αρχή, εκεί που ξεκίνησαν όλα, στην Αρχαίο Αίγυπτο.

Με καταπληκτικά γραφικά και το γνωστό πλούσιο gameplay, το νέο Assassins Creed Origins θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και Windows 10 PC.

 

 

Far Cry 5

Μετά την επίσημη ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαίου, η Ubisoft ικανοποίησε το κοινό της δείχνοντας το πρώτο gameplay από το πολυαναμενόμενο Far Cry 5. Με φοβερά γραφικά και σενάριο που για ακόμη μια φορά παίζει με τα όρια, το νέο Far Cry αναμένεται να είναι το πιο αμφιλεγόμενο παιχνίδι της σειράς. Δε θα αργήσουμε πάντως να το παίξουμε στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, αφού η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 27 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

 

 

Skull and Bones

Ως ο «πνευματικός διάδοχος» του Assassins Creed: Black Flag και αξιοποιώντας το καλύτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου παιχνιδιού, το Skull and Bones προσφέρει συναρπαστικό gaming όπου κάθε παίχτης είναι ο καπετάνιος του δικού του πειρατικού πλοίου. Μόνος του ή με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων παικτών, μπορούν να συμμετάσχουν σε multiplayer σύγκρουση με στόχο να ξεπεράσουν το θρύλο κάθε άλλου πειρατή που επισκέφθηκε ποτέ τις 7 θάλασσες. Το Skull and Bones θα το δούμε το Φθινόπωρο του 2018 σε Windows 10 PC, PlayStation 4, καθώς και στο Xbox One.

 

 

Transference

Ένας από τους ελάχιστους τίτλους εικονικής πραγματικότητας που παρουσίασε η Ubisoft, φέρνει τον γνωστό ηθοποιό Elijah Wood στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής του Wood, βρίσκεται πίσω και από το ίδιο το παιχνίδι όπου με βάση το σενάριο, ένα σκοτεινό ερευνητικό πρόγραμμα τη δεκαετία του 1990, ήταν σε θέση να καταγράψει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να το βιώσουν από πρώτο χέρι. Το Transference κυκλοφορεί την άνοιξη του 2018 για τα μεγαλύτερα VR συστήματα της αγοράς.

 

 

 

The Crew 2

Με τη δυνατότητα να οδηγήσετε μια σειρά από εντελώς διαφορετικά οχήματα μεταξύ τους, το The Crew 2 περιλαμβάνει πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αεροπλάνα, σκάφη και διάφορες άλλες συσκευές, με τη δράση όπως είδαμε να είναι αμείωτη. Κυκλοφορεί στις αρχές του 2018 για PlayStation 4, Xbox One και Windows 10 PC, με τη δυνατότητα για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σύντομα στη δοκιμαστική beta έκδοση.

 

 

South Park: The Fractured But Whole

Με τίτλο που δε μεταφράζεται, το νέο παιχνίδι που βασίζεται στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, έρχεται στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες, στις 17 Οκτωβρίου μετά από αρκετές καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι, η γνωστή παρέα καλείται να μεταμορφωθεί σε υπερήρωες και να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που ελλοχεύουν, αφού πρώτα ξεπεράσουν τις δικές τους διαφορές.

Κρίνοντας από το νέο gameplay video, το γνωστό ανατρεπτικό χιούμορ της τηλεοπτικής σειράς αποτελεί ένα από τα κύρια «συστατικά» του παιχνιδιού.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη