Έρχεται το μικρότερο και λεπτότερο Xbox One S

by K Admin

Η νέα πολυαναμενόμενη έκδοση του Xbox One είναι πλέον γεγονός με τη Microsoft να ανακοινώνει και επίσημα το Xbox One S, στο πλαίσιο της φετινής Ε3.

xbox one s

 

40% μικρότερο – Ένα κόσμημα στο σαλόνι σου

Το νέο Xbox One είναι 40% μικρότερο σε σχέση με το τωρινό μοντέλο και, παρά το μικρό του μέγεθος, το τροφοδοτικό ενσωματώνεται μέσα στην κονσόλα! Μάλιστα, στο πακέτο (της έκδοσης 2ΤΒ) θα περιλαμβάνεται και ειδικό vertical stand για κάθετη τοποθέτηση. Αν μη τι άλλο, το Xbox One S χωράει παντού και είναι πανέμορφο.

 

Χωρητικότητα για να αποθηκεύεις τα πάντα!

Με σκληρό δίσκο έως 2ΤΒ θα μπορείς να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου games και εφαρμογές, χωρίς να έχεις άγχος για τη χωρητικότητα της κονσόλας σου.

 

High Dynamic Range και 4Κ Ultra HD

To νέο Xbox One S έρχεται με υποστήριξη High Dynamic Range (HDR) gaming, με έξτρα επίπεδα φωτεινότητας και περισσότερα χρώματα, καθώς και με ενσωματωμένο 4Κ DVD και Blu-Ray playback, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να παρακολουθείς high-res streams από συνδρομητικές υπηρεσίες όπως είναι το Netflix. Τα πρώτα games που έρχονται με υποστήριξη HDR θα είναι τα Gears of War 4 και Forza Horizon 3. Μήπως ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις μία Ultra HD 4K TV;

 

Βελτιωμένο Xbox One controller

Μέσα στο πακέτο θα βρεις επίσης το ανασχεδιασμένο Xbox One controller με ειδική επιφάνεια στην πίσω πλευρά για πιο άνετο κράτημα. Ακόμη, διαθέτει διπλάσια εμβέλεια και μπορεί να συνδεθεί σε PCs μέσω ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον ειδικός αντάπτορας για τη σύνδεση με υπολογιστή. Με το ίδιο χειριστήριο, θα μπορείς επίσης να παίξεις τα αγαπημένα σου games σε Windows 10 PCs, tablets και smartphones!

 

Συνδεσιμότητα

Στο πίσω μέρος της κονσόλας, εκτός από τη θύρα τροφοδοσίας ρεύματος, βρίσκονται επίσης μία θύρα Ethernet για ενσύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, S/PDIF output, IR out, δύο θύρες USB, και θύρες HDMI in και HDMI out.

 

Το νέο Xbox One S αναμένεται τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν δύο ακόμα επιλογές, και συγκεκριμένα μία έκδοση με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB και μία με δίσκο 1TB.  

 

Δείτε τo βίντεο:

 

Μπορείς να δεις ακόμη