Έρχεται το Xiaomi Mi 6 με επεξεργαστή Snapdragon 835 και 6 GB RAM!

by k-Admin 3

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άκρως επιτυχημένου Xiaomi Mi 5, η κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε την επόμενη ναυαρχίδα της και δεν είναι άλλη από το εντυπωσιακό Xiaomi Mi 6.

 

 

Στιβαρή μεταλλική κατασκευή υψηλής ποιότητας

Με κατασκευή από μέταλλο και κεραμικά υλικά, το Xiaomi Mi 6 φαίνεται και είναι μία premium συσκευή. Εξοπλισμένο με γυαλί 2.5D στην πρόσοψη, η συσκευή διαθέτει ξεχωριστή αίσθηση αντοχής, ενώ διαθέτει καμπυλωτές άκρες και κομψό σχεδιασμό για να κάθεται άνετα στο χέρι σου. Το νέο smartphone της Xiaomi είναι και Splashproof, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές και θα συνεχίσει να λειτουργεί ακόμα και αν το ακουμπήσεις κατά λάθος σε βρεγμένη επιφάνεια.

 

 

Premium οθόνη 5.5 ιντσών

Με ανάλυση Full HD (1920×1080) και συνδυάζοντας ολοζώντανα χρώματα, εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας και γρήγορη απόκριση, η οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD του Xiaomi Mi 6 είναι σίγουρο ότι θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Η φωτεινότητα είναι για άλλη μια φορά στα 600nits, για να μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή ακόμα και κάτω από τον καλοκαιρινό, μεσημεριανό ήλιο. Διαθέτει Νυχτερινή λειτουργία, η οποία μειώνει τη φωτεινότητα για να αποφεύγεται η αντανάκλαση, αλλά και άλλες λειτουργίες όπως λειτουργία ανάγνωσης, που μειώνει το μπλε φως και αποτρέπει την κόπωση των ματιών!

 

Εκρηκτικές επιδόσεις

Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi 6 συναντάμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 (4×2.45 GHz Kryo και 4×1.9 GHz Kryo), χάρη στον οποίο το κινητό ανταποκρίνεται εύκολα και γρήγορα στο ταυτόχρονο άνοιγμα των πιο απαιτητικών εφαρμογών! Επίσης, χάρη στην πανίσχυρη Adreno 540 GPU θα απολαύσεις HD video και mobile games που απαιτούν υψηλή επεξεργαστική ισχύ.

Όλα τα παραπάνω συνοδεύουν 6GB μνήμης RAM, η οποία συμβάλλει ώστε η ταχύτητα του Mi 6 να βρίσκεται διαρκώς σε υψηλά επίπεδα και να μην ζορίζεται κάτω από οποιαδήποτε λειτουργία. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, θα μπορέσεις να αποθηκεύσεις όλα τα αγαπημένα σου αρχεία πολυμέσων και εφαρμογές, αφού το νέο smartphone έρχεται με εσωτερική μνήμη 64GB και 128GB (το Xiaomi Mi 6 Ceramic).

 

 

Μπαταρία 3.350mAh

Το Xiaomi Mi 6 έρχεται με αναβαθμισμένη μπαταρία χωρητικότητας 3.350mAh, η οποία έχει διάρκεια ζωής μία ολόκληρη μέρα, με μία μόνο φόρτιση. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Qualcomm Quick Charge 4.0, πέντε λεπτά φόρτισης προσφέρουν πέντε ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

 

 

 

Κάμερες για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο

Με κάμερα ανάλυσης 12ΜΡ, με dual-LED (dual tone) flash και λειτουργίες όπως HDR, Phase Detection Autofocus (PDAF) και face detection, θα τραβήξεις επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες. Επιπλέον, η κάμερα προσφέρει 2Χ οπτικό ζουμ, για να ζουμάρεις χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας. Η κάμερα φυσικά διαθέτει Beauty Mode για πορτρέτα, χρησιμοποιώντας τους δύο αισθητήρες για να παράγει Bokeh εφέ.

Στο μπροστινό μέρος της συσκευής συναντάμε τη δεύτερη κάμερα, ανάλυσης 8MP, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p και λειτουργίες όπως slow motion και time-lapse mode για να δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου.

 

 

 

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το Xiaomi Mi 6 ξεκλειδώνει με το παραμικρό άγγιγμα. Αρκεί να πιέσεις απαλά το δάχτυλο σου πάνω στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεση ανταπόκριση. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων – που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής – είναι πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή από κωδικούς πρόσβασης και τη χρήση μοτίβου ξεκλειδώματος, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Bluetooth 5.0

To Mi 6 υποστηρίζει Bluetooth 5.0 και μαζί με το Galaxy S8 της Samsung είναι τα μοναδικά smartphones μέχρι σήμερα που υποστηρίζουν το νέο πρότυπο ασύρματης σύνδεσης. Η νέα τεχνολογία είναι αρκετά εντυπωσιακή σε σχέση με την τεχνολογία Bluetooth 4ης γενιάς. Το Bluetooth 5.0 παρέχει τετραπλάσια εμβέλεια, διπλάσιες ταχύτητες και οχταπλάσια ικανότητα μετάδοσης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Ειδικότερα, η νέα τεχνολογία είναι επίσης αρκετά ισχυρή ώστε να επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone σε δύο ασύρματα ηχεία ταυτόχρονα.

 

 

Στερεοφωνικά ηχεία

Τα διπλά ηχεία του Mi 6, τα οποία είναι τοποθετημένα στην κορυφή και στο κάτω μέρος της συσκευής, υπόσχονται να σου προσφέρουν εμπειρία surround ήχου κατά την αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο ή παιχνιδιών.

 

 

Ταχύτερες συνδέσεις και υποστήριξη Dual SIM

Το νέο Mi Smartphone υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi για ταχύτερες συνδέσεις, καθώς και 4G LTE δίκτυα για γρήγορο surfing όπου κι αν βρίσκεσαι. Μαζί με όλα αυτά έρχεται και η υποστήριξη σε δύο κάρτες SIM. Απλά εισάγεις τις δύο SIM κάρτες και ορίζεις την πρωταρχική SIM που θα χρησιμοποιηθεί για 4G υπηρεσίες.

Μπορείς να δεις ακόμη