Εξοικονόμησε χρόνο για εσένα με τα πλυντήρια LG Turbowash

by K Admin

 

Τα πλυντήρια LG TurboWash θέτουν νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων, αφού προσφέρουν εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, αλλά και εξοικονόμηση σε χρόνο, ενέργεια και νερό!

Αισθάνεσαι συχνά πως το πλύσιμο των ρούχων γίνεται ένας μικρός «πονοκέφαλος», καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπο να το «στριμώξεις» κι αυτό μέσα στα τόσα άλλα πράγματα που έχεις να κάνεις κάθε μέρα; Αν ναι, τότε η τεχνολογία Turbowash της LG μπορεί να σου λύσει τα χέρια, αφού μειώνει σημαντικά τον χρόνο πλύσης προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική καθαριότητα.

Πιο συγκεκριμένα ένα πλυντήριο με τεχνολογία Turbowash, ολοκληρώνει έναν πλήρη κύκλο βαμβακερών* σε μόλις 59 λεπτά. Ένα «κέρδος» που σημαίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο μέσα στην ημέρα, για να τον αφιερώσεις στα χόμπι σου, να τον μοιραστείς με την οικογένειά σου ή στον εαυτό σου.

Η LG ανέπτυξε την τεχνολογία Turbowash για να προσαρμόσει ακόμη περισσότερο τη φροντίδα των ρούχων στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Ωστόσο, με την ίδια τεχνολογία, «απαντά» και σε ένα ακόμη ζητούμενο της σημερινής εποχής, δηλαδή την εξοικονόμηση. Κι αυτό γιατί ένα πλυντήριο Turbowash μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 15% και την κατανάλωση νερού μέχρι και 40%, διατηρώντας υψηλή απόδοση πλύσης.

 

Ποιο είναι το όφελος;  

Λιγότερος χρόνος, ρεύμα και νερό. Η μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας έως 15% και του νερού έως 40% σημαίνει οικονομία στους λογαριασμούς ρεύματος, ενώ μια πλύση που κρατάει λιγότερο από 1 ώρα σημαίνει πως εξοικονομείς και χρόνο.

 

Πώς το πετυχαίνει;

Χάρις  στο σύστημα ‘Jet Spray’ που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 49 ή 59 μόλις λεπτά (ανάλογα το μοντέλο), χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση!

 

Τεχνολογία Inverter Direct Drive για λιγότερες δονήσεις και λιγότερο θόρυβο

Τα πλυντήρια ρούχων TurboWash διαθέτουν το μοτέρ Inverter Direct Drive της LG, το οποίο προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι πραγματικά αθόρυβο. Το μοτέρ της LG δεν έχει τροχαλία και ιμάντα πετυχαίνοντας έτσι μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ παράλληλα ελαττώνεται και η πιθανότητα βλάβης. Επίσης, χάρη σε αυτό το απλοποιημένο σύστημα, το πλυντήριο σου πλένει και στύβει εξαιρετικά αθόρυβα!

 

 

Τεχνολογία 6 Motion Direct Drive για λιγότερο τσαλάκωμα

Η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό έξι προκαθορισμένων κινήσεων του κάδου, ώστε να εξασφαλίζει τέλειο πλύσιμο για διαφορετικούς τύπους υφασμάτων. Αποτελεσματική όσο και το πλύσιμο στο χέρι, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive φροντίζει τα ρούχα ώστε να διατηρούνται σαν καινούρια.

 

Απαλό και υγιεινό πλύσιμο με τεχνολογία TrueSteam

Τα νέα πλυντήρια της LG αξιοποιούν την τεχνολογία TrueSteam, προσφέροντας τις εξής λειτουργίες: Steam Softener (Μαλακτικό Ατμού), Steam Refresh (Φρεσκάρισμα) και Αllergy Care (Φροντίδα για τις αλλεργίες). Η λειτουργία Steam Softener βοηθά τα υφάσματα να διατηρήσουν την αρχική τους ποιότητα, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη χρήσης μαλακτικών. Η λειτουργία Steam Refresh αφαιρεί τσακίσεις και οσμές, χρησιμοποιεί ατμό αντί για νερό και φρεσκάρει  ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υφασμάτα σε μόλις 20 λεπτά. Η λειτουργία Αllergy Care απομακρύνει αλλεργιογόνες ουσίες, ακάρεα και υπολείμματα απορρυπαντικού, στοιχεία που έχει αποδειχθεί ότι συνδέονται με αναπνευστικές και δερματολογικές παθήσεις.

 

NFC

Με τη χρήση της λειτουργία NFC tagging, μπορείς να κατεβάσεις νέα προγράμματα, όπως Μάλλινα, Φροντίδα για Μωρουδιακά και Κρύα Πλύση και να τα ενεργοποιήσεις ακουμπώντας απλώς το smartphone στο σύμβολο NFC Tag On του πλυντηρίου σου.

 

 

 

Smart Diagnosis

Η τεχνολογία NFC χρησιμοποιείται επίσης και στο έξυπνο σύστημα διάγνωσης βλαβών (Smart Diagnosis), το οποίο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περισσότερες μικρές βλάβες, κάτι που σε απαλλάσσει από το κόστος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει η επίσκεψη ενός τεχνικού.

*Μισό φορτίο πλύσης

Μπορείς να δεις ακόμη