Gamescom 2015: Ο Κωτσόβολος προσγειώνεται στη μεγαλύτερη έκθεση για videogames!

by K-Admin

Logo

 

Κάθε χρόνο τον Αύγουστο, η Κολονία φιλοξενεί την Gamescom, τη μεγαλύτερη έκθεση για videogames στον κόσμο, την οποία επισκέπτονται πάνω από 330.000 άνθρωποι. Ο Κωτσόβολος έχει ήδη πακετάρει τα καλοκαιρινά του, ξέρει πού θα μείνει και ότι θα έχει θέα τον ποταμό Ρήνο, και έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά να δει και να σας μεταφέρει τον παλμό αλλά και όλα όσα θα συμβούν!

Η κάλυψή μας ξεκινά στις 4 Αυγούστου και προχωρά μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Την Τρίτη όλα ξεκινούν με τη Συνέντευξη Τύπου της Microsoft, όπου θα δούμε τίτλους που έρχονται φέτος αλλά και το 2016, δύο μάλιστα θα προβληθούν για πρώτη φορά. Sony και Nintendo δεν θα λείψουν από την έκθεση, αλλά δεν θα έχουν ανάλογα μεγάλα events για τους δημοσιογράφους, η πρώτη σπάζοντας την παράδοση ετών, η δεύτερη διατηρώντας αντίστοιχα τη δική της παράδοση.

Την Τετάρτη ανοίγει η έκθεση για επαγγελματίες (εννοείται ότι έχουμε το απαραίτητο πάσο), ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα σας δείξουμε τι σημαίνει “γεμάτο εκθεσιακό κέντρο” καθώς ανοίγουν οι πόρτες για όλους.

 

OMG

 

Θα δούμε παρουσιάσεις, θα “βάλουμε χέρι” σε πρώιμες εκδόσεις παιχνιδιών, θα μιλήσουμε με δημιουργούς, θα πιούμε πολύ καφέ, θα χάσουμε και θα κερδίσουμε σε φιλικές αναμετρήσεις. Περιμένουμε να ακούσουμε τι ανακοινώσεις έχει στο πρόγραμμα η Blizzard (είναι μάλλον σίγουρο νέο expansion για το World Of WarCraft), θα δοκιμάσουμε την τύχη μας στο Call Of Duty: Black Ops III, θα γίνουμε θέαμα δοκιμάζοντας το Guitar Hero Live.

Κάθε μέρα θα καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας και θα τις μοιραζόμαστε μαζί σου. Θα μάθεις τι μας έκανε εντύπωση, πώς αντιλαμβανόμαστε το κλίμα, πόσες ώρες μείναμε νηστικοί, ακόμη και πώς είναι να χρησιμοποιεί κανείς το HTC Vive, το σύστημα VR που αναπτύσσει η HTC σε συνεργασία με την Valve, το μόνο που δίνει στον παίκτη και κάμποσο χώρο… να κινηθεί.

Αν συγκρουστούμε και με τίποτα παίζοντας, θα το μοιραστούμε μαζί σου. Για να ξέρεις για ποια παιχνίδια αξίζει να “ανεβάσεις” πυρετό πριν τις γιορτές, αλλά και σε τι έχει νόημα να στοχεύσεις στο πρώτο μισό του 2016.

Σημασία έχει ότι θα είμαστε στην Gamescom 2015. Για να φροντίσουμε να μάθεις όλες τις εξελίξεις.

Σαν να ήσουν κι εσύ εκεί, μαζί μας!

Μπορείς να δεις ακόμη