Garmin Forerunner 30: Γνωριμία με το νέο εύχρηστο αθλητικό ρολόι της Garmin

by k-Admin 3

H Garmin ανακοίνωσε το Forerunner 30, ένα νέο κομψό και ελαφρύ αθλητικό ρολόι με ενσωματωμένο αισθητήρα για παλμούς από τον καρπό και GPS για να καταγράφει απόσταση, ρυθμό, διαστήματα και άλλα, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό ρολόι για το καθημερινό τρέξιμο και την προπόνηση.

 

 

Το Garmin Forerunner 30 έχει πολύ πιο προσιτή τιμή σε σχέση με το Garmin Forerunner 35, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, με το Forerunner 30, η Garmin προσφέρει μια επιπλέον επιλογή σε όσους θέλουν ένα απλό στη χρήση “running watch” με αισθητήρα για καρδιακούς παλμούς από τον καρπό.

Η φράση “απλό στη χρήση” σημαίνει ότι το Forerunner 30 παρέχει βασικές λειτουργείες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την προπόνησή σου.

 

Έξυπνες λειτουργίες καταγραφής

Το Garmin Forerunner 30 έρχεται εξοπλισμένο με ενσωματωμένο GPS για να καταγράφει τα βήματα που κάνεις, την ταχύτητα που τρέχεις και την απόσταση που διανύεις με ακρίβεια. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αισθητήρας καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς όλο το 24ωρο, αλλά και τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2max), ένας από τους πιο σημαντικότερους δείκτες αντοχής του ανθρώπου, αφού μετρά την ικανότητα του οργανισμού να καταναλώνει οξυγόνο (μία μέτρηση που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αερόβιας αντοχής).

Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, το Forerunner 30 προσφέρει την ευκολία των έξυπνων ειδοποιήσεων στον καρπό σου, καθώς και μία ποικιλία άλλων λειτουργιών που σου επιτρέπουν να ζεις και να τρέχεις χωρίς το ένα να εμποδίζει το άλλο. Μπορείς να μείνεις σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σου με τη λειτουργία Live Tracking που τους επιτρέπει να βλέπουν τις επιδόσεις σου σε πραγματικό χρόνο, όπως βήματα, θερμίδες και λεπτά έντασης.

 

Move IQ: Γνωρίζει τον τρόπο που κινείσαι

Το Move IQ αποτελεί ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό και καινοτόμο χαρακτηριστικό το οποίο καταγράφει διαφορετικές δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, και πολλά άλλα για να τις εμφανίσει στο Garmin Connect (η διαδικτυακή κοινότητα της Garmin). Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα στο ρολόι, καθώς το Forerunner 30 καταλαβαίνει τη μεταβολή στην κίνησή σου οπότε μπορείς να αλλάξεις από περπάτημα σε τρέξιμο στιγμιαία. Επιπρόσθετα, όταν έχεις παραμείνει αδρανής για πολλή ώρα, δονείται ελαφρά για να σου υπενθυμίσει να περπατήσεις προκειμένου να δραστηριοποιήσεις και πάλι το μεταβολισμό σου.

Μπορείς να επισκεφτείς τη δωρεάν online κοινότητα Garmin Connect σε υπολογιστή ή σε εφαρμογή για κινητά για να δεις τα δεδομένα σου με περισσότερες λεπτομέρειες, να συμμετέχεις σε αναμετρήσεις και να ανταγωνίζεσαι άλλους χρήστες.

 

Συνδεδεμένες λειτουργίες

Εκτός από τις βασικές ειδοποιήσεις, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Forerunner 30 συγχρονίζεται αυτόματα με τη δωρεάν εφαρμογή Garmin Connect που καταγράφει τη δραστηριότητά σου για να σου δώσει συμβουλές και προτάσεις με βάση τα προσωπικά σου δεδομένα ώστε να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτές οι προτάσεις περιλαμβάνουν κίνητρα για περισσότερη δραστηριότητα ή επιβραβεύσεις όταν εξελίσσεσαι, ενώ μπορείς να αναλύσεις την πρόοδό σου και να την μοιράζεσαι μέσω social media. Το Garmin Connect διατίθεται για υπολογιστή ή για smartphone.

 

Κάθε μέρα, όλη μέρα

Το Forerunner 30 παρακολουθεί την πρόοδό σου όλο το 24ωρο χάρη στην εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας που διαρκεί έως και 5 μέρες στη λειτουργία smartwatch και μέχρι 8 ώρες στη λειτουργία GPS.

Το Garmin Forerunner 30 είναι ένα εξαιρετικό “running tracker” για κάποιον που θέλει ένα απλό, εύκολο στη χρήση και οικονομικό αθλητικό ρολόι με ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακών παλμών και δέκτη GPS.

 

Μπορείς να δεις ακόμη