Garmin Vivofit 3: Νέο fitness tracker με διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει το ένα έτος

by K Admin

Garmin-Vivofit3_general

 

Η Garmin επεκτείνει την οικογένεια των fitness tracker της με την προσθήκη του Vivofit 3, ένα wearable που αναγνωρίζει αυτόματα τις δραστηριότητες του χρήστη, ενώ έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το τρίτης γενιάς fitness tracker της Garmin έχει επανασχεδιαστεί, έχει συρρικνωθεί αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, κάτι που σημαίνει ότι ενσωματώνει μικρότερη οθόνη. Το Vivofit 3 έχει πιο sporty εμφάνιση, ενώ έρχεται με εναλλάξιμα λουριά. Πέρα από το νέο design, η νέα πρόταση καταγράφει τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες που καίγονται, ενώ διαθέτει λειτουργία sleep tracking και λειτουργεί επίσης ως ρολόι. Περιλαμβάνει επίσης Move Bar, η οποία ελέγχει την αδράνεια σου και θα σε βοηθήσει να πετυχαίνεις τους καθημερινούς στόχους σου.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προσθήκη του λειτουργικού της Garmin, Move IQ. Αυτό σημαίνει ότι το Vivofit 3 μπορεί να αναγνωρίσει και να παρακολουθεί αυτόματα μια σειρά από δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμπι. Μπορεί πλέον να καταγράφει το χρόνο έντασης με μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, μεταφέροντας τα δεδομένων στο Garmin Connect companion app. Όπως και ο προκάτοχος του, η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής φτάνει το ένα έτος, έτσι ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη φόρτιση της συσκευής. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην μπαταρία τύπου coin cell που βρίσκουμε και στα αναλογικά ρολόγια.

Το Vivofit 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους και θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη.

Τέλος, θα υπάρχουν ξεχωριστά μια σειρά από εναλλάξιμα λουριά που φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή Jonathan Adler.

Παρακολούθησε το βίντεο της παρουσίασης:

Μπορείς να δεις ακόμη