H Classic Edition της θρυλικής κονσόλας Super NES είναι γεγονός!

by K-Admin 1

 

Συνεχίζοντας αυτό που άρχισε κυκλοφορώντας το NES Classic Edition, η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αντίστοιχης έκδοσης της θρυλικής κονσόλας Super NES, δίνοντας μας την ευκαιρία να αναβιώσουμε τις δοξασμένες εποχές του gaming στην δεκαετία του 1990, με όλες τις μοντέρνες ανέσεις!

 

H χρυσή εποχή του 16-bit gaming επιστρέφει δυναμικά

Mε μικροσκοπικό μέγεθος, αλλά με την ίδια εμφάνιση και αίσθηση του αρχικού συστήματος των ’90s, το Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System φέρνει την πλέον retro gaming εμπειρία στο σαλόνι σου. Επιπλέον, η κονσόλα έρχεται με προ-εγκατεστημένα 21 από τα πλέον κλασικά παιχνίδια, ενώ, για πρώτη φορά, μπορείς να απολαύσεις τη διαγαλαξιακή περιπέτεια Star Fox 2, το οποίο είναι η συνέχεια του αρχικού παιχνιδιού Star Fox (αρχικά με τίτλο Starwing upon) που δημιουργήθηκε κατά την εποχή του Super NES αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε.

Πιάσε στα χέρια σου το εμβληματικό χειριστήριο του Super NES

Το πακέτο περιλαμβάνει δύο ενσύρματους Super NES Controllers για να απολαμβάνεις multiplayer gaming. Αγαπημένοι τίτλοι όπως Super Mario Kart, Contra III The Alien Wars, SECRET of MANA και Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting που περιείχαν λειτουργία παιχνιδιού για δύο παίκτες, συνεχίζουν να την έχουν για να τα απολαύσεις με έναν φίλο από τον καναπέ σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να συνδέσεις και το δεύτερο χειριστήριο SNES Classic! Το χειριστήριο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παίξεις παιχνίδια Virtual Console Super NES σε κονσόλα Wii U ή Wii. Απλά σύνδεσέ το σε ένα χειριστήριο Wii Remote για να κάνεις την εμπειρία σου ακόμα πιο αυθεντική.

Σύνδεση σε μοντέρνες τηλεοράσεις και οθόνες

Παίξε με ευκολία σε HDTVs και οθόνες χάρη στην έξοδο HDMI που διαθέτει πλέον η κονσόλα. Σύνδεσέ τη απευθείας με μια τηλεόραση ή οθόνη με το παρεχόμενο καλώδιο HDMI, και απόλαυσε το retro παιχνίδι σου με μοντέρνες ανέσεις! Επιπλέον, η τροφοδοσία της κονσόλας γίνεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB, που συνδέεται σε USB αντάπτορα πρίζας (δεν περιλαμβάνεται) ώστε ακόμη και η λειτουργία του να είναι απλή υπόθεση.

 

Κορυφαία συλλογή retro παιχνιδιών

Το SNES ήταν η κονσόλα που όχι απλά συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου της, αλλά πλέον θεωρείται μία από τις καλύτερες παιχνιδομηχανές που κατασκευάστηκαν ποτέ. Τώρα, μέσα από το SNES Classic Edition οι νέοι fans έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών της Nintendo, ενώ οι παλιοί φίλοι θα μπορέσουν να ξαναβιώσουν κάποια από τα αγαπημένα τους retro κλασικά παιχνίδια, όπως τα Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart, Super Metroid κ.ά., με την οικογένεια και τους φίλους τους! Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα χάσεις την πρόοδο του παιχνιδιού σου καθώς κάθε παιχνίδι έχει πολλαπλά «suspend points» που σου επιτρέπουν να ξεκινήσεις στο σημείο που είχες μείνει, χωρίς να χρειάζεται password.

 

Τι περιλαμβάνεται;

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η κονσόλα Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, δύο χειριστήρια SNES Classic (με δυνατότητα σύνδεσης και σε Wii ή Wii U μέσω Wii Remote), ένα καλώδιο HDMI και 21 παιχνίδια αποθηκευμένα στη μνήμη της κονσόλας. Επίσης, περιλαμβάνει καλώδιο USB για σύνδεση σε αντάπτορα πρίζας για την τροφοδοσία του (δεν περιλαμβάνεται ο αντάπτορας).

Το Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, ωστόσο εάν θέλεις να αποκτήσεις προτεραιότητα και να έχεις το πλεονέκτημα, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει, μπορείς να το προ-παραγγείλεις με ένα κλικ εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη