Huawei Mate 9: Η νέα εποχή στα smartphones!

by K Admin

huawei-mate-9

 

Συνεχίζοντας την επιτυχία της Huawei στη δημιουργία καλοσχεδιασμένων και ισχυρών συσκευών, το νεότερο μέλος της σειράς Mate έρχεται για να προσφέρει στους χρήστες μία νέα Android εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από τον ταχύτατο επεξεργαστή Kirin 960, την τεχνολογία φόρτισης Super Charge αλλά και όλες τις διαισθητικές λειτουργίες που σε βοηθούν να ολοκληρώσεις τις καθημερινές ασχολίες σου, με ευκολία.

 

Ισχυρή απόδοση και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση

Ο Kirin 960 κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Mate 9 της Huawei και φέρει τον «Machine Learning Algorithm» της εταιρείας, προσφέροντας μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία ακόμα και μετά από 18 μήνες συνεχούς χρήσης. Ο Kirin 960 είναι ο πρώτος επεξεργαστής στον κόσμο που ενσωματώνει ARM Cortex-A73/ A53 οκταπύρηνη CPU και Mali G71 οκταπύρηνη GPU. Ο επεξεργαστής προσφέρει την καλύτερη απόδοση multi-core μεταξύ όλων των επεξεργαστών σε smartphone, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 15%.

Η GPU μπορεί να υπερηφανεύεται για 180% βελτίωση στις επιδόσεις και 40% βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Ο Kirin 960 επίσης αξιοποιεί στο έπακρον τα πρωτοπόρα επίπεδα γραφικών Vulkan σε Android 7.0 ενισχύοντας την απόδοση των γραφικών έως και 400%. Εκτός από το νέο επεξεργαστή Kirin 960, στο εσωτερικό του νέου Mate 9 συναντάμε επίσης 4 GB μνήμη RAM, και εσωτερική μνήμη 64 GB, ενώ, αν χρειάζεσαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, το Mate 9 υποστηρίζει κάρτες microSD χωρητικότητας έως 256 GB!

 

Ασφαλής μπαταρία με ταχύτερη φόρτιση

Το Huawei Mate 9 ενσωματώνει μπαταρία υψηλής πυκνότητας 4000mAh με τη νέα τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης Supercharge, εξασφαλίζοντάς σου περισσότερο χρόνο για κλήσεις, συνδεσιμότητα, παιχνίδι και παρακολούθηση βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα ξεμείνεις από ενέργεια. Με την προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, το Huawei Mate 9 αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να παρέχει πάνω από δύο ημέρες συνεχούς απόδοσης. Αυτό περιλαμβάνει 40% αύξηση σε χρόνο τηλεφωνικών κλήσεων σε CDMA και 20% αύξηση στο χρόνο αναπαραγωγής games.

Υποστηρίζοντας ταχεία φόρτισης (5Α), η τεχνολογία φόρτισης Supercharge επιτρέπει 50% βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Για παράδειγμα, 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν αρκετή ενέργεια για να παρακολουθήσεις δύο ολόκληρες ταινίες. Το πιο σημαντικό, η μπαταρία θέτει νέα στάνταρ στην τεχνολογία φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της Super Safe 5-gate προστασία, που προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τάσης τους ρεύματος και της θερμοκρασίας εξαλείφοντας τους κινδύνους και προστατεύοντας τη ζωή της μπαταρίας.

 

Νέοι πανίσχυροι φακοί και έξυπνες λειτουργίες κάμερας

Το Huawei Mate 9 διαθέτει Leica κάμερα με διπλό φακό δεύτερης γενιάς, που βελτιώνει και ενισχύει την οπτική απόδοση της κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα πλέον περιλαμβάνει έναν αισθητήρα 12 Megapixel/ F2.2 RGB, ένα μονοχρωματικό αισθητήρα 20 Megapixel και εξελιγμένους αλγορίθμους εικόνας που εργάζονται από κοινού για να παράγουν εκπληκτικές φωτογραφίες. Ο αισθητήρας RGB συλλαμβάνει απίστευτα ζωντανά χρώματα, ενώ ο μονοχρωματικός αισθητήρας αποτυπώνει περίπλοκες λεπτομέρειες και βάθος που ταιριάζουν με το φωτογραφικό στυλ της Leica. Όταν συνδυάζονται με την λειτουργία της Οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας (OIS) του διπλού φακού και με την τεχνολογία διπλής κάμερας pixel binning, το Huawei Mate 9 αποκτά μια προηγμένη ικανότητα για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών.

O Kirin 960 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει τη διπλή κάμερα της Leica με υβριδικό ζουμ, ενώ η λειτουργία 4-1 Hybrid Auto-Focus διαθέτει εστίαση με λέιζερ, εστίαση με phase detection, εστίαση βάθους και εστίαση αντίθεσης. Επιπλέον, το Huawei Mate 9 είναι το πρώτο flagship smartphone της εταιρείας με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K. Όσον αφορά στην εμπρόσθια κάμερα του Mate 9, έχει ανάλυση 8 MP με διάφραγμα φακού f/1.9 και αυτόματη εστίαση προσφέροντας άψογες selfies με ζωηρό περιβάλλον, ενώ οι κλήσεις βίντεο κατακτούν νέα επίπεδα!

 

16_man_matte_sandblast_grey_lensa

 

Οθόνη υψηλής ανάλυσης και εκθαμβωτικός σχεδιασμός

Το Huawei Mate 9 βασίζεται στον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσει ένα τηλέφωνο που διαθέτει οθόνη IPS LCD 5,9 ιντσών FHD (1080 x 1920 pixels), η οποία είναι όμορφα σχεδιασμένη και άνετη στη χρήση. Βασισμένο σε μια εκτενή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, το Huawei Mate 9 είναι κατασκευασμένο με 50 διαφορετικές διαδικασίες που συμπεριλαμβάνουν 1 ώρα επεξεργασίας CNC, με αποτέλεσμα ένα μονοκόμματο μεταλλικό πλαίσιο υψηλής ακρίβειας.

 

Το πιο προσωπικό σύστημα ασφαλείας βρίσκεται στο smartphone σου

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του Mate 9 παρουσιάζει απίστευτη ταχύτητα και μοναδική ακρίβεια. Μετά τη σάρωση του δακτυλικού σου αποτυπώματος, το Mate 9 σου μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο από εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το δάκτυλο σου στο σαρωτή για να το απομνημονεύσει.

 

Υποστήριξη Dual SIM για πανίσχυρη ευελιξία

Το Mate 9 υποστηρίζει GSM, CDMA, HSPA, EVDO και LTE δίκτυα για παγκόσμια περιήγηση. Αν θέλεις, μπορείς να εισάγεις δύο SIM κάρτες στην θήκη 2-σε-1 και να ορίσεις την πρωταρχική SIM κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί για 4G υπηρεσίες. Η δευτερεύουσα SIM κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2G υπηρεσίες.

 

Αστραπιαίες ταχύτητες περιήγησης

Νιώσε τον ενθουσιασμό απροσδόκητων ταχυτήτων για να περιηγηθείς στο Internet, για να ακούσεις μουσική, να απολαύσεις βίντεο ή να παίξεις παιχνίδια online με τρόπους που ποτέ δεν φαντάστηκες ότι θα ήταν πιθανοί, με τις εξωπραγματικές ταχύτητες Cat12 4G LTE που προσφέρουν downloads μέχρι 600Mbit/s.

 

Η εμπειρία στο Android επαναπροσδιορίζεται

Το Mate 9 «τρέχει» το νέο λειτουργικό της Google, Android 7.0 Nougat, με το γραφικό περιβάλλον EMUI 5.0 να κάνει τη διαφορά! Με το EMUI 5.0, το Mate 9 γίνεται πιο έξυπνο και αποτελεσματικό με την πάροδο του χρόνου κατανοώντας τα πρότυπα συμπεριφοράς των καταναλωτών, διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο θα έχουν πρόσβαση και σε μεγαλύτερους πόρους του συστήματος. Αυτό εγγυάται μια μακράς διαρκείας, ομαλή εμπειρία μέσα στην πάροδο του χρόνου, αφού το EMUI 5.0 επιβραδύνει την επιδείνωση της απόδοσης που αντιμετωπίζουν όλα τα smartphones. To EMUI 5.0 εισάγει επίσης μια εντελώς νέα σχεδίαση στην εμπειρία χρήσης του λογισμικού καθώς περισσότερο από το 50% των χαρακτηριστικών μπορεί τώρα να είναι προσβάσιμο με έως δύο κλικ.

 

Μπορείς να παραγγείλεις το Huawei Mate 9 εδώ

Μπορείς να δεις ακόμη