IFA 2016. Πάμε Βερολίνο;

by K-Admin

ifa4

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ανοίξει τις πύλες της στο Βερολίνο η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, η IFA 2016!

Για σχεδόν μια εβδομάδα, πάνω από 240.000 επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν την IFA, ώστε να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, από λευκές και μαύρες οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές μέχρι smartphones, υπολογιστές, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, προϊόντα ασφαλείας, ακόμη και drones, με τη συμμετοχή των πιο δημοφιλών brands της αγοράς και με πολλές καινοτομίες να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση.

Ψυγεία που παραγγέλνουν τα τρόφιμα online, έξυπνες κουζίνες που κάνουν τη μαγειρική… παιχνίδι, ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, κυρτές 4K τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα στην αιχμή της τεχνολογίας, πανίσχυρα νέα smartphones, οι καλύτερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς και new tech που ξεπερνά τη φαντασία σας, όλα βρίσκονται στην μεγάλη έκθεση του Βερολίνου!

Η IFA διεξάγεται από το μακρινό 1924 και με την πάροδο των δεκαετιών, εξελίχθηκε σε μια παγκοσμίου βεληνεκούς έκθεση που συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και προσελκύει την αφρόκρεμα της αγοράς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Μια εβδομάδα γεμάτη καινοτομία, ποιότητα και τεχνολογία που αναμένουν κάθε χρόνο εκατομμύρια καταναλωτές από όλο τον κόσμο!

Ο Κωτσόβολος ταξιδεύει στο Βερολίνο και θα βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά της τεχνολογίας, φέρνοντάς σας όλους πιο κοντά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, κάθε μέρα! Ενημερωθείτε από το blog μας για κάθε νέα παρουσίαση και ανακοίνωση της IFA 2016, απολαύστε την μέσα από πλούσια άρθρα με φωτογραφίες/video και σχεδιάστε μαζί μας το σπίτι του μέλλοντός σας, με κορυφαία προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές!

 

Μέχρι τότε, περισσότερα για την έκθεση, στο επίσημο site:

https://www.ifa-berlin.de/en/

 

Μπορείς να δεις ακόμη