IFA 2017: Fitbit Ionic – Μια πρώτη ματιά

by K-Admin

 

Στην IFA 2017 μπορέσαμε να δούμε από κοντά το πρώτο έξυπνο ρολόι της Fitbit με την ονομασία Ionic.

Το Ionic είναι εμπνευσμένο από το διάστημα και φέρνει χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε από την ήδη επιτυχημένη σειρά wearables της εταιρείας. Ένα από αυτά είναι το Fitbit coach, που αναλαμβάνει να είναι ο καθημερινός σας προπονητής, δίνοντας διάφορα στατιστικά στοιχεία αλλά και βοηθώντας με την προπόνησή σας. Για το σκοπό αυτό διαθέτει μια σειρά από ασκήσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε ακόμα και στο σπίτι σας, με το Ionic να εμφανίζει εικόνες για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τις εκτελέσετε.

Φυσικά το Fitbit Ionic μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, την ποδηλασία, ακόμα και το κολύμπι αφού είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα. Σε όλες τις περιπτώσεις μπορεί να εμφανίσει τους καρδιακούς σας παλμούς, αλλά και να αποθηκεύσει 300 τραγούδια mp3 προκειμένου αυτά να σας συνοδεύουν. Στην περίπτωση εξωτερικής προπόνησης, ο δέκτης GPS εμφανίζει μια σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία, η εμφάνιση των οποίων γίνεται πιο αναλυτικά στον υπολογιστή σας.

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Ionic είνια η 4ημερη αυτονομία του, ενώ δε λείπει η εμφάνιση των ενημερώσεων που δέχεστε στο smartphone σας, είτε αυτό είναι iPhone είτε Android.

Μπορείς να δεις ακόμη