IFA 2017: H Samsung κυκλοφορεί νέα, μικρότερη Frame TV

by K Admin

 

Η Samsung, που πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είχε ανακοινώσει τις πρώτες τηλεοράσεις τύπου Frame TV, κυκλοφορεί ήδη ένα μικρότερο μοντέλο. Έτσι, μια νέα έκδοση 43 ιντσών έρχεται να συνοδεύσει αυτές των 55 και 65 ιντσών που βρισκόταν ήδη σε κυκλοφορία. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από την Κορεατική εταιρεία στο Βερολίνο, στα πλαίσια της έκθεσης IFA, χωρίς ωστόσο να δοθεί συγκεκριμένος χρόνος κυκλοφορίας ή τιμές.

Τα υπάρχοντα μοντέλα των 4Κ HDR τηλεοράσεων έρχονται με τέσσερις θύρες HDMI, τρεις θύρες USB και υποστηρίζουν όλες τις τυπικές λειτουργίες μιας Samsung smart TV. Αυτό που κάνει τις τηλεοράσεις τύπου Frame να ξεχωρίζουν, ωστόσο, είναι η ιδέα ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως επιφάνειες προβολής έργων τέχνης. Πιο συγκεκριμένα, όταν δεν αναπαράγει τηλεοπτικό περιεχόμενο, η Frame TV εναλλάσσει φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής που προέρχονται από συνεργασίες της εταιρείας με γκαλερί και μουσεία.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν επιπλέον έργα τέχνης ή να επιλέξουν από κάποια που διατίθενται δωρεάν από την συλλογή της Samsung. Επίσης, μπορούν να προβάλλουν ακόμη και δικές τους δουλειές, αλλά και να παραμετροποιήσουν το κάδρο της συσκευής, αλλάζοντας έναντι επιπλέον αντιτίμου το χρώμα αλλά και το υλικό του.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη