IFA 2017: Τεχνολογία ατμού και στα πλυντήρια πιάτων απο την LG

by K-Admin 1

Στην IFA 2017 που πραγματοποιείται στο Βερολίνο 1-6 Σεπτεμβρίου, η LG θα αποκαλύψει το νέο πλυντήριο πιάτων LG SteamClean™ που είναι εξοπλισμένο με τη μοναδική τεχνολογία της εταιρείας TrueSteam™. Το νέο αυτό επαναστατικό προϊόν ξεχωρίζει χάρη στην ανεπτυγμένη τεχνολογία ατμού που διαθέτει, η οποία καθαρίζει τόσο αποτελεσματικά όσο και αποδοτικά. Η LG με την εμπειρία που διαθέτει στην τεχνολογία ατμού από τα προϊόντα φροντίδας ρούχων, όπως τα πλυντήρια ρούχων και στο Styler, οδήγησαν στην ενσωμάτωση αυτών των μοναδικών τεχνολογιών ενίσχυσης της απόδοσης δημιουργώντας για τους καταναλωτές μια εντελώς νέα εμπειρία πλύσης των πιάτων και των μαγειρικών σκευών.

Το TrueSteam παράγει ατμό υψηλής θερμοκρασίας και καθαρίζει τα πάντα, από λεπτά και εύθραυστα υαλικά μέχρι κατσαρόλες και τηγάνια. Με την επιλογή Pre-Steam αφαιρούνται απαλά όλα τα ξεραμένα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, εξαλείφοντας την ανάγκη να τρίβεις και να καθαρίζεις τα αντικείμενα με το χέρι πριν τα τοποθετήσεις στο πλυντήριο πιάτων. Με τον ψεκασμό των αντικειμένων με ατμό στο τέλος ενός κύκλου πλύσης, το LG SteamClean μειώνει κατά 40% τα ανεπιθύμητα στίγματα από νερό.

Μια άλλη τεχνολογία που κάνει το πλυντήριο να ξεχωρίζει είναι το QuadWash™, ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες ψεκασμού αντί για δύο που υπάρχουν στα περισσότερα πλυντήρια, δημιουργώντας νέα δεδομένα. Οι βραχίονες περιστρέφονται και ταυτόχρονα μετακινούνται προς τα εμπρός και προς τα πίσω καθαρίζοντας τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαγειρικά σκεύη όλων των σχημάτων και μεγεθών από σχεδόν κάθε γωνία.

Το πλυντήριο πιάτων τροφοδοτείται από το μοτέρ Inverter Direct Driver, το οποίο αυξάνει την ενεργειακή απόδοση και συμβάλει στη μείωση του θορύβου. Το μοτέρ επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση της έντασης του νερού δίνοντας τη δυνατότητα να παρέχεται χαμηλή ένταση καθαρισμού για τα εύθραυστα πιάτα στο πάνω ράφι και ισχυρότερη ένταση για τα μαγειρικά σκεύη στο κάτω επίπεδο. Η ευελιξία αυτή προσφέρει αποτελεσματικότερη απόδοση καθαρισμού ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στα σκεύη.

Επιπλέον, το σύστημα EasyRack+ επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ύψος του rack σε τρία διαφορετικά επίπεδα για να τοποθετούν όλα τα σκεύη τους. Το SteamClean™ έχει διαθέσιμους εννέα προκαθορισμένους κύκλους πλύσης, ενώ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LG SmartThinQ™ οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν και άλλους.

Μπορείς να δεις ακόμη