IFA 2017: Η πρόταση της ASUS στα Mixed Reality συστήματα των Windows 10

by K-Admin 1

 

Η ASUS αποτελεί έναν από τους κατασκευαστές με τους οποίους συνεργάζεται η Microsoft για τη δημιουργία συστημάτων Mixed Reality, τα οποία αποτελούν την πρόταση της Microsoft για την εικονική πραγματικότητα στα Windows 10.

Το ASUS Windows Mixed Reality Headset όπως είναι η πλήρης ονομασία του συστήματος, έρχεται με το κλασσικό κράνος, ένα από τα πιο όμορφα της αγοράς. Υποστηρίζει ανάλυση 1440 x 1440 σε κάθε μάτι με ρυθμό ανανέωσης 90HZ ενώ διαθέτει δύο κάμερες στην πρόσοψη προκειμένου να μπορεί να εντοπίζει την κίνηση του χρήστη χωρίς τη χρήση εξωτερικών αισθητήρων. Το βάρος του είναι στα 400 γραμμάρια και είναι σχετικά άνετο σύμφωνα και με τη δική μας εμπειρία.

 

 

Επίσης το FOV είναι στις 95⁰ ενώ όπως έχει υποσχεθεί η Microsoft, δε χρειάζεται να έχεις κάποιο ακριβό υπολογιστή προκειμένου να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητες του συστήματος. Η ASUS διαθέτει στο πακέτο και ειδικά χειριστήρια που είναι ειδικά φτιαγμένα για χρήση στον τρισδιάστατο χώρο του μενού που διαθέτουν τα Windows 10 για όλα τα Mixed Reality συστήματα.

Μπορείς να δεις ακόμη