Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μια κίνηση με το Karcher FC 5 Premium

by K-admin 2

 

Κέρδισε χρόνο και γλίτωσε κούραση με τον καθαριστή δαπέδου 2 σε 1 Karcher FC 5 Premium

Ο καθαρισμός δαπέδων συνήθως σημαίνει διπλή δουλειά – άρα και περισσότερη κούραση – αφού πρώτα πρέπει να γίνει σκούπισμα και μετά σφουγγάρισμα. Μπορείς βέβαια να κερδίσεις χρόνο και να γλιτώσεις την κούραση χρησιμοποιώντας το νέο καθαριστή δαπέδων 2 σε 1 της Karcher, FC 5 Premium. Με αυτή την επαναστατική συσκευή θα βάλεις τέλος στις σκούπες, τις σφουγγαρίστρες και τους κουβάδες αφού σου επιτρέπει να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις ταυτόχρονα με μία κίνηση!

 

Πως λειτουργεί η FC 5 Premium

Η καινοτόμος τεχνολογία SmartRoller που βρίσκεται πίσω από την FC 5 Premium χρησιμοποιεί περιστρεφόμενα ρολά μικροϊνών τα οποία βρέχονται αυτόματα, συλλέγουν τους ρύπους, καθώς το μίγμα νερού-βρωμιάς αναρροφάται συνεχώς από τα ρολά. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθάρισμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα ρολά καθαρά και έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή. Μπορείς επίσης να προσθέσεις και απορρυπαντικό στο νερό όπως θα έκανες χρησιμοποιώντας κουβά και σφουγγαρίστρα.
Η τεχνολογία SmartRoller προσφέρει και άλλα οφέλη σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους. H FC 5 Premium χρησιμοποιεί 85% λιγότερο νερό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα καλύτερο καθαριστικό αποτέλεσμα. Επίσης, χάρη στο χαμηλό επίπεδο υγρασίας τα δάπεδα στεγνώνουν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Έτσι, με την FC 5 Premium εξασφαλίζεις οικονομικό και υγιεινό καθάρισμα.

 

Επαγγελματίας στη φροντίδα του δαπέδου

Τα κερωμένα ή λαδωμένα παρκέ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, γι’ αυτό και πρέπει να γίνεται προσεκτικό καθάρισμα. Με την FC 5 Premium δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς με μία κίνηση απομακρύνεις αποτελεσματικά τα ίχνη σκόνης και βρωμιάς από τις φυσικά λαδωμένες επιφάνειες χωρίς να αλλοιώσεις τη λάμψη τους. Επιπλέον, η FC 5 Premium είναι αποτελεσματική σε όλα τα σκληρά δάπεδα, όπως παρκέ, laminate, φελό, πέτρα ή PVC, ενώ μπορεί να καθαρίσει υγιεινά όλες τις περιοχές του σπιτιού όπως την τουαλέτα, το μπάνιο και την κουζίνα.

 

 

Μοναδική εργονομία και ευελιξία

Είναι σημαντικό να μπορείς να καθαρίζεις όλες τις επιφάνειες χωρίς να χρειάζεται να σκύψεις ή να κάνεις ελιγμούς. Ευτυχώς, με την FC 5 Premium δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα δύο και σε αυτό συμβάλουν πολλοί παράγοντες: η κεφαλή καθαρισμού με εύκαμπτη άρθρωση για εύκολο καθαρισμό σε γωνίες και άκρες και κάτω από τα έπιπλα, ενώ με τους περιστρεφόμενους κυλίνδρους, η συσκευή κινείται κατά μήκος του πατώματος σχεδόν από μόνη της κάνοντας το καθάρισμα παιχνίδι. Το δοχείο καθαρού νερού μπορεί εύκολα να γεμίσει κάτω από τη βρύση, ενώ χάρη στο σύστημα δύο δοχείων, μπορείς να απομακρύνεις και να αδειάζεις το δοχείο ακάθαρτου νερού, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τον ρύπο

 

Δεν πιάνει πολύ χώρο και καθαρίζεται εύκολα

Εκτός από ελαφριά και εύκολη στις κινήσεις, η FC 5 Premium είναι και εύκολη στην αποθήκευση – με θέση καθαρίσματος και στάθμευσης για άνετη αποθήκευση της συσκευής. Ακόμη, τα ρολά μικροϊνών αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα και μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο ρούχων σε πρόγραμμα έως και 60°C.

 

Μπορείς να δεις ακόμη