Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10″: το απόλυτο Tablet για αναπαραγωγή βίντεο!

by K Admin

1200x628

 

Σκεφτείτε ένα tablet με καινοτόμο σχεδιασμό που περιλαμβάνει κυλινδρική μπαταρία και stand στερέωσης στο πλάι, ένα tablet που αλλάζει το κέντρο βάρους του και επιτρέπει πολλαπλούς τρόπους χρήσης, σε λειτουργία λαβής, κλίσης, ανάκλησης ή ανάρτησης. Αυτό το tablet υπάρχει!

 

Είναι το Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10” και οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες. Το νέο επαναστατικό προϊόν διαθέτει χωρητικότητα 32GB, μνήμη 2GB, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel® Atom™ x5-Z8500 χρονισμένο στα 1.44 GHz, κάμερα 8MP, λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop και η μπαταρία του (10200mAh) έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

 

lenovo-yoga-tablet-3-pro-10-inch-front-detail-8Πέρα από τα βασικά του χαρακτηριστικά, ένα ακόμα μοναδικό στοιχείο που θα σας ενθουσιάσει είναι ο προβολέας με άρθρωση που επιτρέπει την περιστροφή και προβάλλει εικόνα έως 70″ σε οποιονδήποτε τοίχο ή οροφή, μετατρέποντας το σκοτεινό σας δωμάτιο σε home theater. Επιπλέον, η εντυπωσιακή εικόνα της οθόνης του φαίνεται εξίσου καλά απ’ όλες τις γωνίες και υπό οποιουδήποτε τύπου ατμοσφαιρικό φωτισμό χάρη στην κορυφαία ανάλυση 2560×1600 pixels που χαρίζει μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, περιήγησης στο web και για να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές ή ταινίες. Και φυσικά ο ήχος είναι αντίστοιχα κορυφαίας ποιότητας. Ένα soundbar μπροστινής όψης φιλοξενεί 4 κορυφαία ηχεία JBL και η τεχνολογία ενίσχυσης ήχου Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική και δυνατή εμπειρία ήχου 3D surround.

 

4

Επίσης, χάρη στην οθόνη αφής με τεχνολογία AnyPen, μπορείς να χρησιμοποιήσεις  οποιοδήποτε αγώγιμο αντικείμενο ως πενάκι, από πιρούνι, κουτάλι, στυλό ή ακόμα και καρότο, για να πλοηγηθείς στο tablet σου, μέσω της εκπληκτικής του οθόνης!

Το σίγουρο είναι ότι νέο tablet Yoga Tab 3 Pro 10″ της Lenovo ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

Μπορείς να δεις ακόμη