MLS Super Smart Τηλεοράσεις

by k-Admin 3

 

Η γνωστή σε όλους ελληνική εταιρεία MLS προσφέρει μία νέα σειρά σύγχρονων τηλεοράσεων που τις αποκαλεί MLS Super Smart TVs. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ενδιαφέρουσα είδηση από μόνο του, αφού το όνομα της εταιρείας είναι συνυφασμένο με την καινοτομία, με μοναδικά στο είδος τους προϊόντα τεχνολογίας, που βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα πεδία όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστικές συσκευές (από την αυτοκίνηση και την εκπαίδευση έως το γραφείο και την ψυχαγωγία). Ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έγινε ευρέως γνωστή και δημοφιλής στον μέσο καταναλωτή λόγω των εξαιρετικών smartphones και tablets, τα οποία ήταν εξοπλισμένα και με λογισμικό ειδικά σχεδιασμένο και προσανατολισμένο για τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή. Άλλωστε, ποιος μπορεί να μην κάνει αναφορά στην MAIC, δηλαδή την ψηφιακή βοηθό που καταλαβαίνει την ελληνική γλώσσα;

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, σίγουρα η νέα αυτή σειρά τηλεοράσεων παρουσιάζει ενδιαφέρον. Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις με μία MLS Smart TV και τι ειδικότερα σου προσφέρουν.

 

Υψηλή ποιότητα προβολής και εξαιρετικό φινίρισμα

Οι ΙPS οθόνες τους σου προσφέρουν μεγάλες γωνίες θέασης, ευκρίνεια και ομοιομορφία στην εικόνα, σε όποιο σημείο και αν κάθεσαι, ακόμα και με μεγάλη γωνία θέασης! Να σημειωθεί ότι η σειρά καλύπτει ανάγκες για μικρότερα, αλλά και μεγαλύτερα πλαίσια (από 32 έως και 50 ίντσες). Παράλληλα, είναι Full HD με εξαιρετικούς ρυθμούς ανανέωσης εικόνας. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει και η κομψότητα είναι κατασκευασμένες με λεπτό πλαίσιο σε μεταλλικό χρώμα και με ένα λιτό και μοντέρνο design, ενώ γενικά το φινίρισμα είναι εξαιρετικό. Προφανώς, υπάρχουν όλες οι γνωστές θύρες σύνδεσης, όπως USB και HDMI, αλλά και γενικά μία ποικιλία δυνατοτήτων για διασύνδεση.

 

Android λειτουργικό

Το λειτουργικό τους σύστημα είναι βασισμένο στο δημοφιλές Android, οπότε είναι εύχρηστες και συμβατές με πλήθος άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Επιπρόσθετα, είναι εύκολη η πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά και η πρόσβαση σε δεκάδες online εφαρμογές χωρίς περιορισμούς. Δηλαδή, μπορείς να αξιοποιήσεις και δημοφιλή προγράμματα όπως είναι το Facebook, το YouTube και το Skype. Μέσα από τις υπηρεσίες του λογαριασμού της Google (που συνδέεται με το λειτουργικό και ενεργοποιεί το Play Store) μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα ταινιών, σειρών και μουσικής, ενώ το ίδιο μπορείς να κάνεις και με αρχεία που έχεις ήδη στην κατοχή σου, αλλά και μέσω υπηρεσιών streaming.

 

 

 

 

Smartphone, tablet και υπολογιστής γίνονται ένα

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα χρήσης του λειτουργικού Android είναι η δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων, αλλά και συγχρονισμού με άλλες συσκευές και όχι απαραίτητα μόνο με συσκευές βασισμένες στο λειτουργικό της Google. Άρα, μπορείς να απολαύσεις απευθείας στην τηλεόρασή σου τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού σου, ή την playlist σου σε πραγματικά μεγάλη οθόνη με εκπληκτικό πάντα ήχο!

 

 

Υποστήριξη τεχνολογιών όπως Timeshift και PVR

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η υποστήριξη των τεχνολογιών Timeshift και PVR. Εν ολίγοις μπορείς να δεις αυτό που σε ενδιαφέρει την χρονική στιγμή που σε ενδιαφέρει. Ουσιαστικά μπορείς να σταματάς, να ξεκινάς και να γράφεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, για να μη χάνεις ούτε σκηνή.

 

 

Φωνητικές εντολές απευθείας στην τηλεόρασή σου

Η γνωστή ψηφιακή βοηθός MAIC έρχεται και στις τηλεοράσεις ώστε να προσδιορίσει εκ νέου τη σχέση σου με αυτές. Συγκεκριμένα, μέσω φωνητικών εντολών (αναγνώριση φωνής) μπορεί να κάνεις zapping και να αλλάξεις κανάλι, να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς υπηρεσίες (όπως τον ήχο ή το ασύρματο ίντερνετ), να σου μεταφράζει από τα ελληνικά στα αγγλικά και το αντίστροφο, να βρίσκει και να παίζει αγαπημένα τραγούδια και ταινίες, να κάνει αναζήτηση στο Google, ακόμη και να ξεκινά εφαρμογές (όπως το YouTube). Παράλληλα, μετατρέπει την τηλεόρασή σου σε εγκυκλοπαίδεια με την δυνατότητα της MAIC να βρίσκει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά και να σου διαβάζει το περιεχόμενο της εγκυκλοπαίδειας. Σίγουρα, όχι μόνο εντυπωσιακό, αλλά εύκολο, πρακτικό και ξεκούραστο!

 

Συμπερασματικά, η νέα σειρά MLS Super Smart TVs φέρνει την άνεση του tablet ή του smartphone σου στη μεγάλη οθόνη! Μαζί με την εξαιρετική εργονομία, τον κομψό σχεδιασμό και την υποστήριξη Android πρόκειται χωρίς υπερβολή για μία ολοζώντανη, απολαυστική και διαδραστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, προσαρμοσμένη στην ελληνική γλώσσα και με την εγγύηση της MLS. Μην τις παραλείψεις στην έρευνα αγοράς σου έχοντας κατά νου ότι, ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να βρεις και εξτρά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη τεχνολογίας 3D.

Μπορείς να δεις ακόμη