MWC 17: Alcatel A5 με LED φωτισμό στο πίσω μέρος του!

by K-Admin 1

 

 

Ο “σταρ” της Alcatel στο MWC 2017 “λάμπει” κυριολεκτικά και μας εντυπωσιάζει με τον πολύχρωμο LED φωτισμό που διαθέτει στο πίσω μέρος του.

Το Alcatel A5 LED έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών 720p IPS και εξοπλίζεται με ένα Mediatek MT6753 chipset με οκταπύρηνο CPU στο 1.5GHz. Διαθέτει 2GB RAM και εσωτερικό χώρο της τάξεως των 16GB ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Η κύρια κάμερα του smartphone έρχεται με αισθητήρα των 8MP, ενώ υπάρχει ακόμη μια στο μπροστινό μέρος των 5MP και οι δυο ικανές να προβούν στην εγγραφή video 1080p.

 

 

Το A5 LED έρχεται με Android 6.0 Marshmallow και περιλαμβάνει Cat.4 LTE modem και υποστήριξη Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 ενώ διαθέτει και GPS. Οι ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής καλύπτονται από μια μπαταρία των 2.800 mAh.

 

 

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως προείπαμε, είναι το πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο έρχεται με μια συστοιχία LED που ανάβουν δυναμικά και μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα σχέδια ή να προβάλλουν κάθε είδους ειδοποιήσεις. Υπάρχει μάλιστα μια εφαρμογή εγκατεστημένη στη συσκευή και η οποία έχει επιφορτιστεί με τη διαχείριση αυτών των LED. Ακόμη και στην περίπτωση της αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε να ρυθμίσετε τα LED να συγχρονίζονται με το ρυθμό αυτής.

Γνώρισέ το καλύτερα με το hands – on video από το MWC, στη    Βαρκελώνη

Μπορείς να δεις ακόμη