MWC 17: Ανακοινώθηκε το νέο Gear VR της Samsung, με ξεχωριστό Controller

by K Admin

 

 

Μπορεί να μην είδαμε το Galaxy S8 στη Βαρκελώνη, καθώς θα το γνωρίσουμε στις 29 Μαρτίου, αυτό όμως δεν εμπόδισε τη Samsung από το να παρουσιάσει το νέο Gear VR. Η νέα έκδοση του headset εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας συνοδεύεται μάλιστα μαζί με ένα … αξεσουάρ, έναν ξεχωριστό Controller, για πρώτη φορά.

 

Έρχεται με φακούς 42mm που προσφέρουν πεδίο όρασης 101 μοιρών και ενσωματώνουν μία προηγμένη τεχνολογία διόρθωσης της παραμόρφωσης για την προστασία του χρήστη από ζαλάδες. Σημαντικό επίσης το ότι είναι συμβατό τόσο με microUSB όσο και με USB Type-C συσκευές.

 

Ο Controller διαθέτει touchpad αλλά και buttons πλοήγησης που σας επιτρέπουν να εκτελείτε διάφορες λειτουργίες (όπως point, drag & drop, tilt, shoot) ενώ υπάρχει trigger αλλά και πλήκτρα αυξομείωσης ήχου.

 

Το νέο Gear VR τροφοδοτείται από δύο ΑΑΑ μπαταρίες, που του επιτρέπουν να λειτουργήσει για 40 ημέρες αν το χρησιμοποιείτε για 2 ώρες την ημέρα, ενώ διαθέτει και wrist strap, ένα λουράκι για τον καρπό σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

 

Η νέα συσκευή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι.

Μπορείς να δεις ακόμη