MWC 17: HTC U Ultra με dual screen και δυνατά specs!

by K Admin

 

Στο περίπτερο της HTC στη Βαρκελώνη, από τη μία είχαμε το δημοφιλές Vive που και πάλι τράβηξε αρκετό κόσμο, αλλά από την άλλη είχαμε τα smartphones της εταιρείας που εξακολουθούν να έχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο, παρά την υποτονική, πλέον, παρουσία της.

Ένα από αυτά ήταν και το HTC U Ultra που, χάρη στη dual screen του αλλά και τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του με χρήση curved glass, μας έκανε να ασχοληθούμε μαζί του λίγο περισσότερο.

 

 

Το HTC U Ultra διαθέτει κατασκευή από αλουμίνιο, οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης Quad HD (1440x2560pixels) Super LCD 5 με κρύσταλλο ζαφείρι ή Gorilla Glass για την προστασία της, καθώς και secondary screen 2 ιντσών στο πάνω μέρος (παρόμοια με αυτή των προτάσεων της LG) και ακόμη τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, 4GB RAM, 64 ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, 12MP UltraPixel 2 κάμερα με 1.55-micron pixel, εμπρόσθια κάμερα 16MP BSI, μη αφαιρούμενη μπαταρία 3.000mAh και λειτουργικό Android 7.0 Nougat με HTC Sense.

 

Διαθέτει επίσης USB Type-C υποδοχή χωρίς jack των 3.5mm, καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το “παρών” δίνει ένα AI assistant feature της ίδιας της HTC, καθώς και το χαρακτηριστικό U Sonic που εξασφαλίζει ιδανικό ήχο.

 

Δείτε το hands-on video που ετοιμάσαμε

 

Μπορείς να δεις ακόμη