MWC 17: Nokia 5 και Nokia 3

by K Admin
Δυναμική επιστροφή στην αγορά με δυο οικονομικές Android προτάσεις

 

 

Η HMD Global παρουσίασε στο MWC 2017, πέρα από το νέο 3310 που ήδη σας παρουσιάσαμε, δύο νέα Android smartphones της νέας εποχής της Nokia, τα Nokia 5 και Nokia 3, ενώ ανακοίνωσε και την παγκόσμια διαθεσιμότητα του Nokia 6.

 

To Nokia 3 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών HD με προστασία Gorilla Glass και φέρει κάμερες των 8MP στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής. Στο εσωτερικό, η Nokia επέλεξε να τοποθετήσει ένα MediaTek SoC με 2GB RAM και η τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει αγγίζει τα 139 ευρώ, καθιστώντας το οικονομικά προσιτό. Φέρει μπαταρία των 2.650 mAh και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αλλά και microSD slot σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να επεκτείνει το χώρο αποθήκευσης.

 

 

Το Nokia 5, από την μεριά του, έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, 5.2 ιντσών HD και κοστίζει 189 ευρώ. Εδώ, η Nokia επέλεξε το Qualcomm Snapdragon 430 με 2GB RAM. Φέρει μια κύρια κάμερα των 13MP και μπαταρία των 3.000 mAh και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση θα μπορεί να επεκταθεί.

 

Οι νέες αυτές συσκευές της Nokia θα καταφθάσουν σε πολλές χρωματικές εκδόσεις (Silver White, Matte Black, Tempered Blue και Copper White), όταν θα κάνουν το ντεμπούτο τους το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

 

Δες παρακάτω το hands on video από την έκθεση για το Nokia 3

Μπορείς να δεις ακόμη