MWC 17: Xpand flash drive & Connect Wireless Stick από τη Sandisk

by K Admin

 

 

H SanDisk είχε κι αυτή με τη σειρά της να μας παρουσιάσει ανανεωμένες προτάσεις στο πλαίσιο του MWC 2017 της Βαρκελώνης, έτσι είδαμε από την εταιρεία τα αυξημένης χωρητικότητας 256GB iXpand Flash Drive και επίσης 256GB Connect Wireless Stick.

 

Το iXpand Flash Drive των 256GB έρχεται με Lightning και USB 3.0 connectors για τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων μεταξύ iPhone/iPad και Mac ή PC. Υποστηρίζει ακόμη την iXpand Drive app για iPhone και iPad που διαθέτει βελτιωμένη εμπειρία για το χρήστη της, ενώ διαθέσιμη είναι και μέθοδος κρυπτογράφησης για τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

 

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεταδώσουν περιεχόμενο από το iXpand Flash Drive στην τηλεόρασή τους μέσω Chromecast ή Amazon Fire, απευθείας από την εφαρμογή.

Connect Wireless Stick

 

 

Το Connect Wireless Stick, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει σε χρήστες iPhone και iPad να αποθηκεύουν και να κάνουν stream περιεχόμενο. Μέσω της SanDisk Connect app, επιτρέπεται η μεταφορά δεδομένων μεταξύ iPhone και iPad σε PC ή Mac, μέσω password-protected σύνδεσης Wi-Fi.

Το πολύ ενδιαφέρον αυτό gadgetάκι μπορεί λοιπόν να στριμάρει μουσική, videos ή HD ταινίες σε έως τρεις συσκευές τη φορά, μέσω της SanDisk Connect app/, ενώ υποστηρίζει επίσης streaming σε μεγάλη οθόνη μέσω AirPlay με Apple TV.

Μπορείς να δεις ακόμη