Παντρεύεσαι; Ώρα για beauty tips!

by K Admin

shutterstock_122591407

 

Η ημέρα του γάμου είναι από τις πιο σπουδαιότερες στη ζωή δύο ανθρώπων. Οι προετοιμασίες είναι πολλές, ξεκινούν αρκετούς μήνες πριν, ενώ ο καλλωπισμός τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού είναι σημαντικό γεγονός όσο και η τελετή του γάμου. Έτσι, ένας από τους πρωταρχικούς προσανατολισμούς του μελλόνυμφου ζευγαριού θα πρέπει να είναι η ομορφιά και η προσωπική περιποίηση. Έχοντας όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους, θα πρέπει η εμφάνισή τους εκείνη τη μέρα να είναι η καλύτερη.

Για να έχεις όμως το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξεις και τα κατάλληλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

 

 

 

νύφη2

Για τη νύφη, η λίστα προετοιμασίας γάμου είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του γαμπρού, κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι του καλλωπισμού. Το πρόγραμμα ξεκινάει ακόμα και 5-6 μήνες πριν από τη «μεγάλη» μέρα και περιλαμβάνει καλή διατροφή, περιποίηση προσώπου και επιδερμίδας, ενώ θα πρέπει να επιλέξει το σωστό χτένισμα και μακιγιάζ.

 

Πρόσωποc10110807-2

Με μια συσκευή περιποίησης προσώπου, όπως είναι η Silk’n Reju, μπορείς να ξεκινήσεις μια ολοκληρωμένη επαγγελματική θεραπεία προσώπου στο σπίτι. Εναλλακτικά, για καθημερινό βαθύ καθαρισμό του προσώπου μπορείς να χρησιμοποιείς το Silk’n Sonic Clean Plus για το μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη και το πιγούνι, καθαρίζοντας το δέρμα μόλις σε 60 δευτερόλεπτα. Έτσι, θα βελτιώσεις την όψη της επιδερμίδας σου και το μακιγιάζ θα δείχνει άψογο την ημέρα του γάμου σου. Και όλα αυτά χωρίς δαπανηρές επισκέψεις σε κέντρα ομορφιάς.

 

Σώμα

Ο γάμος σου αποτελεί μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σωστή διατροφή και άσκηση. Ωστόσο, με την κατάλληλη συσκευή προσωπικής φροντίδας, όπως η συσκευή κυτταρίτιδας Silk’n Silhouette, θα μπορέσεις να πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου.

 

Πόδια και χέρια

Για να αποκτήσεις τέλεια νύχια, το πιο ιδανικό είναι να αρχίσεις μανικιούρ και πεντικιούρ τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου. Εκτός από τις κρέμες χεριών και ποδιών πρωί και βράδυ, θα χρειαστείς και το απαραίτητο σετ μανικιούρ πεντικιούρ. Με ένα σετ όπως το Laica SB2400 η περιποίηση των νυχιών στο σπίτι γίνεται παιχνιδάκι.

 

Αποτρίχωση

Το απόλυτο συμπλήρωμα όλων των παραπάνω, είναι μία συσκευή αποτρίχωσης, όπως η Flash & Go Luxx, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πόδια, στα χέρια, στην πλάτη, στις μασχάλες, στη γραμμή του μπικίνι και στο πρόσωπό σου. Σημειώνεται δε ότι είναι ιδανική τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες.

 

Μαλλιά

Είτε αποφασίσεις να κάνεις μόνη σου το νυφικό σου χτένισμα ή χρειάζεσαι τα απαραίτητα αξεσουάρ περιποίησης μαλλιών για ένα «φρεσκάρισμα» λίγο πριν από τη δεξίωση, υπάρχουν οι αντίστοιχες συσκευές περιποίησης μαλλιών: σεσουάρ, ισιωτικά, ή/και βούρτσες – ψαλίδια μαλλιών. Ενδεικτικά, με μία συσκευή, όπως η Imetec Bellissima Ricci & Curl, μπορείς να πετύχεις εύκολα και γρήγορα την μπούκλα που επιθυμείς. Βέβαια, η περιποίηση των μαλλιών πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον έξι μήνες πριν από το γάμο, με σωστό λούσιμο, σωστή διατροφή και ενυδατικές μάσκες.

 

 

 

γαμπρος2


Όσον αφορά στην προετοιμασία του γαμπρού, επειδή είναι άντρας δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι αψεγάδιαστος την ημέρα του γάμου του. Άλλωστε, ο γάμος του ανήκει όσο και στην εκλεκτή της καρδιάς του και συνεπώς υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να προσέξει για να είναι άψογος εκείνη την ημέρα.

 

Κούρεμα / φινίρισμαc10110704-2

Στο πακέτο περιποίησης του γαμπρού περιλαμβάνεται το κούρεμα και, φυσικά, το ξύρισμα ή το φινίρισμα (μούσι, μουστάκι κ.λπ.). Εάν αποφασίσεις να καθαρίσεις μόνος σου το σβέρκο ή/και την περιοχή πίσω από τα αυτιά, να περιποιηθείς το μούσι, το μουστάκι, μύτη και αυτιά, τότε θα χρειαστείς και την κατάλληλη κοπτική μηχανή, όπως είναι η Philips QG3380, που περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ για ξύρισμα, κούρεμα ή φινίρισμα ακριβείας.

 

Πρόσωπο

Η περιποίηση προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει σχολαστική ενυδάτωση (ή/και peeling) για πιο φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο. Σημειώνεται δε ότι μια συσκευή περιποίησης προσώπου, όπως η Silk’n Revit, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άντρες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όσον αφορά στο ξύρισμα, επέλεξε μια ξυριστική μηχανή που θα σου προσφέρει άνετο ξύρισμα, χωρίς ανεπιθύμητους ερεθισμούς. Μια εξαιρετική πρόταση είναι η ξυριστική μηχανή Braun WF2S Waterflex.

 

Περιποίηση νυχιών

Μανικιούρ δεν θεωρείται απαραίτητα το βάψιμο νυχιών. Η σωστή περιποίηση των νυχιών είναι απαραίτητη πριν το γάμο σου. Άλλωστε, όταν γίνεται λόγος για γαμήλιες φωτογραφίες η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Σε ό,τι αφορά το πεντικιούρ, ο γάμος σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις ακόμη μία υγιεινή συνήθεια.

 

Οι παραπάνω συσκευές θα σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης από την άνεση του σπιτιού σας, έτσι ώστε να είστε όμορφοι και λαμπεροί την ημέρα του γάμου σας.

 

Η ώρα η καλή!

 

Μπορείς να δεις ακόμη