Περισσότερος ελεύθερος χρόνος για εσένα με τα νέα πλυντήρια LG TWINWash

by K-Admin 1

 

Με τους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια. Μια πολυτέλεια που είναι πολύ σημαντική για να δαπανάται στο πλύσιμο των ρούχων. Γιατί να μην περνάς περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή απλά να χαλαρώνεις στον καναπέ σου μετά από μια κουραστική μέρα, αντί να χάνεις το χρόνο σου περιμένοντας να τελειώσει το πλυντήριο; Ειδικά για τις εργαζόμενες μητέρες, οι στοίβες ρούχων μοιάζουν με ατελείωτο βάσανο!

Ευτυχώς όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει και μας δίνει απεριόριστες επιλογές. Έτσι, υπάρχει τρόπος να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και να εξασφαλίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα και τους αγαπημένους σου αποκτώντας ένα από τα νέα πλυντήρια διπλού φορτίου της LG, TWINWash, τα οποία έχουν τη δυνατότητα πλύσης δύο ξεχωριστών φορτίων ρούχων ταυτόχρονα.

 

Multitasking στο πλύσιμο των ρούχων!

Από το μεταξωτό σου πουκάμισo, το συναυλιακό T-shirt και το μαύρο τζιν, μέχρι το βολικό μπλουζάκι για τρέξιμο, το καλό ρούχο του παιδιού σου και τα εντυπωσιακά εσώρουχα, όλα τα αγαπημένα σου ρούχα είναι φτιαγμένα από ευαίσθητα υφάσματα και ως εκ τούτου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Τα νέα πλυντήρια LG TWINWash έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το «κεντρικό πλύσιμο» επιτρέπει φορτίο με πλύσιμο ατμού, ενώ το «μικρό πλύσιμο» είναι ιδανικό για τα ευαίσθητα ή λευκά ρούχα.

Συνδυάζοντας το μικρό κάδο 2 κιλών (TWINWash Mini) με το μεγάλο κάδο χωρητικότητας έως 12 κιλά, τα πλυντήρια LG TWINWash σου επιτρέπουν να εξοικονομείς χρόνο καθώς στον επάνω κάδο μπορείς να τοποθετήσεις ρούχα με μεγαλύτερο όγκο όπως σεντόνια, πάπλωμα ή βαμβακερά και στο μικρότερο (κάτω κάδο) να πλύνεις ευαίσθητα ή λευκά ρούχα που συνηθώς είναι πολύ λιγότερα. Έτσι, δε χρειάζεται να περιμένεις εβδομάδες μέχρι να μαζευτεί ικανοποιητικός όγκος ρούχων. Επιπλέον, με το TWINWash Mini δε χρειάζεται να περιμένεις να ολοκληρωθεί η μια πλύση για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ταυτόχρονες πλύσεις χρησιμοποιώντας και τους δύο κάδους. Μάλιστα, και οι δύο χώροι επιτρέπουν τη χρήση ξεχωριστών απορρυπαντικών για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία!

 

Τέλειο πλύσιμο και στέγνωμα σε μόλις 49’ λεπτά

Δε χρειάζεται να βάζεις ατελείωτα πλυντήρια! Η σειρά πλυντηρίων LG TWINWash εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Με μόλις 49 λεπτά για την ολοκλήρωση της πλύσης και του στεγνώματος διπλασιάζεις τον ελεύθερο σου χρόνο για να μπορείς να τον χαρείς με την οικογένειά σου ή κάνοντας τα πράγματα που αγαπάς. Και σε περίπτωση που ξέχασες κάτι, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς αν δεν έβαλες στα άπλυτα το καλό σου πουκάμισο που χρειάζεσαι οπωσδήποτε για το αυριανό σου επαγγελματικό ραντεβού, μπορείς ανά πάσα στιγμή να σταματήσεις την πλύση, με το κουμπί «Παύση». Και η πόρτα θα ανοίξει αμέσως!

 

Απαλό και υγιεινό πλύσιμο με τεχνολογία TrueSteam

Η προηγμένη τεχνολογία LG TrueSteam βοηθά στη εξάλειψη των αλλεργιογόνων έως και 99,9% και εξοντώνει τα βακτήρια μέσω της χρήσης ατμού, ενώ είναι κατάλληλη ακόμα και για ρούχα που χρειάζονται ειδική φροντίδα (που κανονικά πλένονται στο χέρι). Έτσι γλιτώνεις το καθαριστήριο, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ίνες των υφασμάτων.

 

 

Κορυφαία εργονομία

Η σειρά πλυντηρίων LG TWINWash παίρνει άριστα και στην εργονομία. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δυνατότητα διπλού φορτίου και την μπροστινή υποδοχή για να μην επιβαρύνεις τη μέση σου. Το πλεονέκτημα της τοποθέτησης του mini wash στη βάση του πλυντηρίου είναι ότι ανυψώνει την πόρτα της κεντρικής υποδοχής ρούχων, διατηρώντας το, σε άνετο ύψος ώστε η μέση σου να είναι ίσια όταν βάζεις ρούχα.

 

Βάλε πλυντήριο από απόσταση

Έβαλες τα ρούχα στον κάδο, αλλά θέλεις να ενεργοποιήσεις αργότερα το πλυντήριο; Κανένα πρόβλημα! Χάρη στην εφαρμογή LG SmartThinQ μπορείς να συνδεθείς μέσω Wi-Fi και να ξεκινήσεις το πλυντήριο από απόσταση, είτε βρίσκεσαι στο υπνοδωμάτιο, στο αγαπημένο σου εστιατόριο ή ακόμα και από το γραφείο.

 

Και έξυπνο και «πράσινο»

Η λειτουργία Energy Monitoring της ενεργειακής παρακολούθησης σου δίνει μια ιδέα της μηνιαίας ενεργειακής σου χρήσης και το ποσό της ενέργειας που χρησιμοποιεί το πλυντήριο ανάλογα με τις συνήθειες πλυσίματος. Μια εξαιρετική λειτουργία για όσους ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το περιβάλλον. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη λειτουργία για να αλλάξεις το πρόγραμμα πλύσης και να διαπιστώσεις εάν σε βολεύει.

Επίσης, χάρη στην τεχνολογία Near Field Communication (NFC) μπορείς να βρεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σου. «Κατέβασε» στο smartphone σου επιπλέον προγράμματα πλύσης, όπως για μάλλινα, για μωρουδιακά ή για κρύα πλύση μέσω της λειτουργίας Download Cycle και εγκατέστησε τα στο πλυντήριο!

 

LG Smart Diagnosis

Τα πλυντήρια LG TWINWash έρχονται με έξυπνο σύστημα διάγνωσης βλαβών (Smart Diagnosis), το οποίο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περισσότερες μικρές βλάβες, όλα μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ, κάτι που σε απαλλάσσει από το κόστος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει η επίσκεψη ενός τεχνικού.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες δυνατότητες που σου προσφέρουν τα νέα πλυντήρια διπλού φορτίου LG TWINWash με ένα κλικ εδώ και επίλεξε εκείνο που εξυπηρετεί καλύτερα τις προσωπικές σου ανάγκες.

Γιατί με το LG TWINWash, η ζωή είναι ωραία και… πιο ξεκούραστη!

 

Μπορείς να δεις ακόμη