Προστάτεψε το smartphone σου με προστατευτικό οθόνης Tempered Glass

by K Admin

a

 

 

Το αγαπημένο σου smartphone δεν πρέπει να το αφήνεις απροστάτευτο, ειδικά την οθόνη του, η οποία είναι το σημείο αλληλεπίδρασης μαζί του και είναι το πιο εκτεθειμένο στοιχείο της συσκευής.

Το προστατευτικό οθόνης  Puro Tempered Glass είναι το αξεσουάρ που δίνει τη λύση. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσει να προστατέψεις την οθόνη του κινητού σου, όχι μόνο από γρατζουνιές και δαχτυλιές, αλλά κι από κάθε είδους πρόσκρουση.

 

Puro Tempered Glass

Το προστατευτικό οθόνης Puro Tempered Glass είναι κατασκευασμένο από ψημένο γυαλί ανθεκτικότητας ίσης με 9H και με anti-shatter τεχνολογία που αποτρέπει το θρυμματισμό της οθόνης και αποτελεί την ιδανική λύση απέναντι στις γρατζουνιές, τις δαχτυλιές, αλλά και απέναντι σε κάθε είδους πρόσκρουση. Καλύπτει μόνο το επίπεδο μέρος της συσκευής, ακόμη και στην περίπτωση των smartphones με καμπυλωτή οθόνη, για μεγαλύτερη συμβατότητα με τη συσκευή και τέλεια εφαρμογή. Επιπλέον, έχει τόσο λεπτό σχεδιασμό, που δεν επηρεάζει το χειρισμό, την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα της οθόνης.

 

Διαθέσιμα μεγέθη

Το προστατευτικό Puro Tempered Glass διατίθεται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και συγκεκριμένα: 4,5”, 4,7”, 4,9”, 5,1”, 5,3”, 5,5” και η νέα προσθήκη για κινητά με οθόνη 5,7”.

 

Puro Full Edge Tempered Glass

Το Puro Full Edge Tempered Glass είναι ιδανική για να προστατέψεις smartphones με καμπυλωτή οθόνη, όπως το Samsung Galaxy S7, καθώς είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης, ακόμα και το κυρτό μέρος της ενώ ο λεπτός σχεδιασμός της δεν επηρεάζει το χειρισμό, την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα της οθόνης. Όπως και η Standard έκδοση, η το προσταευτικό Puro Full Edge Tempered Glass προστατεύει τη συσκευή σου από γρατζουνιές, δαχτυλιές, αλλά κι από κάθε είδους πρόσκρουση.

 

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στο «Tempered Glass»

Το Tempered Glass είναι ψημένο γυαλί, το οποίο θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και έπειτα ψύχεται απότομα, διαδικασία που αυξάνει τη σκληρότητα του γυαλιού, προσφέροντας υψηλή αντοχή και προστασία της οθόνης του κινητού σου. Μετά την επεξεργασία που δέχεται μπορεί να αντέξει στα αιχμηρά αντικείμενα, ενώ όταν δεχτεί κάποιο ισχυρό χτύπημα δεν θρυμματίζεται αλλά κρατά τη δομή του και απορροφά τους κραδασμούς από την πρόσκρουση ώστε να μην εισχωρήσουν θρύμματα στην οθόνη της συσκευής. Επίσης, είναι λείο και καθαρό γυαλί, το οποίο μοιάζει τόσο στην όψη όσο και στην αφή πολύ περισσότερο με την οθόνη της συσκευής σου – σε σχέση με τις πλαστικές μεμβράνες – και χάρη στην ευκρίνεια του αναδεικνύει τα χρώματα της οθόνης.

 

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή

Τα προστατευτικά οθόνης Puro Tempered Glass και Full Edge Tempered Glass είναι πολύ απλά στην εφαρμογή της. Χάρη στο σκληρό υλικό τους, η τοποθέτηση γίνεται πανεύκολα, εξαλείφοντας το πρόβλημα των φυσαλίδων. Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες, πανάκι καθαρισμού οθόνης, καθώς και εργαλεία αφαίρεσης σκόνης.

Tip: Για τη σωστή εφαρμογή της μεμβράνης πρέπει πρώτα να καθαρίσεις την οθόνη με το πανάκι καθαρισμού και στη συνέχεια να τοποθετήσεις τη μεμβράνη.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη