Λειτουργικά και υψηλής εξοικονόμησης ψυγεία στην IFA 2015 από την LG

by K Admin

LG_Dual Door-in-Door™ _model GMD916LBHZ

Η  κορυφαία τεχνολογία των ψυγείων LG προσφέρει ανώτερες επιδόσεις και απόδοση που σέβεται το περιβάλλον! 

 

Στη φετινή IFA 2015, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο πρόσφατη σειρά των προηγμένων ψυγείων της, η οποία σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες των Ευρωπαίων καταναλωτών. Τα ενεργειακά αποδοτικά ψυγεία της εταιρείας προσφέρουν άνεση με ενισχυμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα Dual Door-in-Door™ το οποίο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό και βοηθά στην οργάνωση του περιεχομένου του ψυγείου. Η νέα σειρά με τεχνολογία αιχμής έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των οικολογικά ευσυνείδητων Ευρωπαίων καταναλωτών που αναζητούν άνεση και ευκολία στην κουζίνα.

 

Γραμμικός συμπιεστής Inverter (Inverter Linear Compressor) για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG είναι κορυφαίοι σε απόδοση στον κλάδο, με τεχνολογία Total No Frost και ενεργειακή κλάση Α+++-20% που γίνεται εφικτή χάρη στον  Γραμμικό Συμπιεστή Inverter του ψυγείου. Αυτός ο προηγμένος συμπιεστής χρησιμοποιεί έμβολο που εκτελεί ευθεία κίνηση, αντί για την παλινδρομική κίνηση του συμβατικού συμπιεστή, με αποτέλεσμα λιγότερες εσωτερικές τριβές, μεγαλύτερη αξιοπιστία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερο θόρυβο. Σε δοκιμές που έγιναν από την VDE, τα ψυγεία της LG που διαθέτουν Γραμμικό συμπιεστή Inverter είναι περίπου 32 τοις εκατό περισσότερο ενεργειακά αποδοτικά[1] και μέχρι 25 τοις εκατό αθόρυβα[2] από τα αντίστοιχα που δεν έχουν συμπιεστή Inverter. Η ανθεκτικότητα του συμπιεστή υπογραμμίζεται και από την 10-ετή εγγύηση που προσφέρει η LG για την καλή λειτουργία του.

 

Εξαιρετική άνεση με διπλή καινοτομία Door-in-DoorLG_Luxurious Modern Style Multi-Door _model GMJ916DNHZ

Η LG κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη με την πρωτοποριακή τεχνολογία Door-in-Door, προσφέροντας στα μέλη της οικογένειας γρήγορη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή είδη διατροφής. Η LG κάνει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας άλλο ένα τμήμα στην καινοτομία Door-in-Door, διπλασιάζοντας έτσι την άνεση. Το δεξί τμήμα είναι προσβάσιμo από το εξωτερικό του ψυγείου με το πάτημα ενός κουμπιού, καθιστώντας το ιδανικό για τρόφιμα που καταναλώνονται πιο συχνά από τα μέλη της οικογένειας, όπως σνακ και αναψυκτικά. Το αριστερό τμήμα του Door-in-Door ανοίγει με ένα κρυφό χερούλι με εύκολο άνοιγμα (Hidden Easy Open Handle) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πόρτας και είναι ιδανικό για την αποθήκευση βασικών τροφών όπως λαχανικά, καρυκεύματα και σάλτσες. Και τα δύο τμήματα του Door-in-Door είναι εξοπλισμένα με φορητά καλάθια, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίσουν εύκολα το ύψος των εσωτερικών τμημάτων όπως τους βολεύει.

 

Ο σχεδιασμός του ψυγείου Door-in-Door βοηθά στη μείωση της απώλειας του ψυχρού αέρα έως 47 τοις εκατό[3]. Με την προσθήκη ενός δεύτερου τμήματος Door-in-Door, η απώλεια του κρύου αέρα μειώνεται ακόμα περισσότερο.

 

Έξυπνη οργάνωση για Έξυπνη αποθήκευση

Χάρη στη διπλή καινοτομία Door-in-Door, τα τρόφιμα μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα στο ρυθμιζόμενο τμήμα, βελτιώνοντας την οργάνωση. Επιπλέον, το πάχος των εξωτερικών πλευρών στα ψυγεία πολλαπλών πορτών έχει μειωθεί, επιτρέποντας ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Τέλος, το κεντρικό χώρισμα που συναντάται στα περισσότερα ψυγεία με 2 πόρτες έχει εξαλειφθεί, απελευθερώνοντας ακόμα περισσότερο λειτουργικό χώρο.

 

Φρέσκα τρόφιμα με Τεχνολογία No Frost

Η LG διατηρεί ηγετική θέση στην τεχνολογία ‘Total No Frost’, ένα βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα ψυγεία της που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τεχνολογία ‘Total No Frost’ δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης τροφίμων μέσω της χρήσης ενός ανεμιστήρα για ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το χώρο, ενώ η τεχνολογία ‘Multi Air Flow’ επιτυγχάνει επίσης την ομοιόμορφη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα μοντέλα ψυγείων LG διαθέτουν επίσης και το μοναδικό σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα ‘Pure N Fresh’, μέσω του οποίου ο καθαρός αέρας κυκλοφορεί μέσα από κανάλια, απομακρύνοντας τις οσμές και διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα.

 

Άνεση και εύχρηστη Smart τεχνολογία

Η τεχνολογία ‘LG Smart Diagnosis™’, που έχει ενσωματωθεί σε αρκετά μοντέλα ψυγεioκαταψυκτών, επιτρέπει στους τεχνικούς του κέντρου εξυπηρέτησης την ταχεία διάγνωση τυχόν προβλημάτων, χωρίς να χρειάζεται να εξετάσουν τη συσκευή από κοντά. Τέλος, χάρη στη τεχνολογία ‘Moist Balance Crisper’, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται καλύτερα, αφού επιτυγχάνεται η ιδανική ισορροπία της υγρασίας του ψυγείου.

 

LG_Premium Contour Glass Bottom-Freezer_model GBB930LBQFT

 

Ο βραβευμένος σχεδιασμός του ψυγειοκαταψύκτη Glass Bottom-Freezer

Ο premium ψυγειοκαταψύκτης της LG, που διαθέτει κατάψυξη με περίγραμμα από γυαλί, έλαβε βραβείο ‘2014 Red Dot Design Award’, για το συνδυασμό υψηλής αισθητικής και χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την αποδοτικότητά του. Το εξωτερικό περίγραμμα από γυαλί του εξαιρετικού premium μοντέλου διαθέτει μία εύχρηστη οθόνη και ένα όμορφο ράφι από χρώμιο για το κρασί. Ο μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αισθητικής του, καθιστά τον ψυγειοκαταψύκτη της LG ιδανική προσθήκη για κάθε κουζίνα.

«Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες της LG έχουν σχεδιαστεί αντανακλώντας τον σεβασμό των Ευρωπαίων καταναλωτών για το περιβάλλον και τις προτιμήσεις τους για λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι», δήλωσε ο Jo Seong-jin, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Καθημερινά αγωνιζόμαστε για να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που θα προσφέρουν άνεση, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των χρηστών μας, και αυτό τελικά μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ηγετική θέση στην αγορά των premium ψυγείων».

 

 

 

 

 

[1] Σύγκριση του μετατροπέα του ψυγείου της LG με Γραμμικό Συμπιεστή και των συμβατικών ψυγείων παλινδρομικών συμπιεστών της LG. Με βάση δοκιμές σύγκρισης της VDE της ενεργειακής κατανάλωσης και το επίπεδο θορύβου μεταξύ των μοντέλων LG GBB530NSCXE (με Inverter Γραμμική συμπιεστή, ISO 15502) και GBB530NSQWB (με παλινδρομικών συμπιεστών).

 

[2] Σε σύγκριση με ψυγείο της LG με συμπιεστή παλινδρομικής κίνησης. Βασισμένο σε τεστ της VDE που συνέκρινε την ενεργειακή κατανάλωση και τα επίπεδα θορύβου ανάμεσα στα μοντέλα της LG GBB530NSCXE και GBB530NSQWB.

 

[3] Με βάση τη δοκιμή Intertek, σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους δοκιμών μέτρησης του ποσοστού  μείωσης απώλειας του αέρα όταν ανοίγει το the Door-in-Door™ σε σύγκριση με τη συμβατική πόρτα του ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Μοντέλο που έχει δοκιμαστεί: LFX31945ST (F/D)

 

Μπορείς να δεις ακόμη