Rollei AC310: Μια actioncam για όλους!

by K-Admin

Οι βιντεοκάμερες δράσης (actioncams) αποκτούν όλο και μεγαλύτερο κοινό, με συνέπεια να αυξάνεται ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και να προσφέρονται πολλές επιλογές στον ενδιαφερόμενο.

Η Rollei Actioncam 310 είναι μια βιντεοκάμερα δράσης προσιτού κόστους με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και πλούσια συνοδευτικά. Πρώτα απ’ όλα έχει μικρό βάρος και αντίστοιχες μικρές διαστάσεις για την κατηγορία της. Με πλάτος 6 εκατοστά και βάρος 59 γραμμάρια, η μεταφορά της και η χρήση σε οποιαδήποτε δράση σου, δε θα σε προβληματίσει καθόλου. Αυτά είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικό ειδικά για όσους πρόκειται να έχουν πάνω τους (π.χ. στο κράνος) την κάμερα κατά τη διάρκεια της δράσης τους. Εξίσου σημαντική είναι και η αυτονομία των 90 λεπτών που παρέχεται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion των 900 mAh.

 

dfgdfg
dfgdf

 

Η action cam της Rollei τραβά βίντεο Η.264 σε format αρχείου MOV 1080p/30fps και 720p/60fps. Η αποθήκευση των αρχείων γίνεται σε κάρτα MicroSD, χωρητικότητας έως 32GB Class 10, η οποία δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, οι οποίες δεν αποτελούν το κύριο «πεδίο δράσης» των action cams, η ανάλυση φτάνει τα 2MP. O φακός είναι υπερ-ευρυγώνιος 170 μοιρών, κάτι που συγκαταλέγεται στα δυνατά σημεία της βιντεοκάμερας όπως και η οθόνη LCD 3,8” με ανάλυση 320×240 pixel.

Αφήσαμε για το τέλος την αναφορά μας στα περιεχόμενα της συσκευασίας τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μια αδιάβροχη θήκη με πιστοποίηση IP68 που δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε τα 40 μέτρα βάθος, ενώ η ίδια θήκη προσφέρει προστασία από πτώση ενός μέτρου. Φυσικά, δε λείπουν οι βάσεις της ειδικής αδιάβροχης θήκης για ποδήλατο, αλλά και οι αυτοκόλλητες ταινίες για το κράνος και το ποδήλατο. Σε γενικές γραμμές, θα βρεις ένα πλούσιο πακέτο και μια βιντεοκάμερα που κάνει καλά αυτό που υπόσχεται: να τραβά βίντεο σε πολύ καλή ποιότητα. Αν το συνδυάσεις με την προσιτή τιμή, η AC310 είναι μια actioncam που πρέπει να εξετάσεις σοβαρά.

Η Rollei Actioncam 310 είναι η ιδανική μηχανή για όσους θέλουν να μπουν στο συναρπαστικό κόσμο των actioncams και δε θέλουν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

 

Rollei Actioncam 310. Θα τη βρεις εδώ.

 

Και αν θέλεις να βρεις το manual της Rollei AC 310, θα το βρεις εδώ.

Μπορείς να δεις ακόμη