Η Siemens παρουσίασε στην IFA νέες συσκευές για πιο ανεξάρτητη ζωή!

by K-Admin

11919110_1035272573171182_4998810684310262500_n

 

Ξεκινώντας από τις καινοτομίες που φέρνει η Siemens στην κουζίνα μας, είδαμε τους νέους φούρνους iQ700 με ενσωματωμένα μικροκύματα για πιο γρήγορο μαγείρεμα, αφού μπορείς να ψήσεις το φαγητό  σε 50% λιγότερο χρόνο. Παράλληλα, έχοντας τις 2 συσκευές σε 1 εξασφαλίζεις και χώρο στην κουζίνα σου!

Επιπλέον, με το σύστημα πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού activeClean® ο φούρνος καθαρίζεται μόνος του, αρκεί εσύ να πατήσεις το κουμπί!

 

596x335_1432_keyvisual_gas-induktion_cam011_wProps_300dpiΣτη συνέχεια η Siemens παρουσίασε τις επαγωγικές εστίες με flexInduction που αναγνωρίζουν το μέγεθος του σκεύους πάνω στην εστία και έτσι ενεργοποιούνται  οι αντίστοιχες επαγωγικές ζώνες. Επιπλέον, γλιστρώντας το δάχτυλό σου πάνω στον πίνακα ελέγχου μπορείς να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία στη ζώνη μαγειρέματος.  Τέλος, η εστία διαθέτει και ρολόι που δείχνει την ώρα μαγειρέματος για να έχεις εύκολα τον πλήρη έλεγχο!

Η Siemens παρουσίασε και έναν cooking sensor που τοποθετείται πάνω στο σκεύος και συνδέεται μέσω wi-fi με την εστία για να προσαρμόσει αυτόματα τη θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο δεν φοβάσαι ότι μπορεί να παραβράσεις μια σάλτσα και είσαι  σίγουρος ότι θα κρατηθεί η επιθυμητή θερμοκρασία που απαιτεί η συνταγή.

Ακόμη μια μοναδική καινοτομία της Siemens είναι ο εξαερισμός που βρίσκεται δεξιά και αριστερά από τις εστίες και απορροφά γρήγορα τη μυρωδιά, πριν προλάβει να πλημμυρίσει την κουζίνα!

 

Στα πλυντήρια πιάτων η Siemens παρουσίασε πλυντήρια που διαθέτουν την τεχνολογία Zeolith airflow που απορροφά την υγρασία και την μετατρέπει σε ζέστη. H τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει ότι ακόμη και τα πλαστικά πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη θα στεγνώσουν τελείως, ενώ προσφέρει οικονομία ενέργειας και είναι διαθέσιμη στα πλυντήρια διάστασης 60cm & 45cm!

 


Ψυγειοκαταψύκτες596x335_F6800_10_P_KG56NPI30N_hyperFresh_vegetables

Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες No Frost της Siemens προσφέρουν μέχρι και 50% περισσότερο χώρο για τα τρόφιμα, χωρίς να αυξηθούν οι εξωτερικές διαστάσεις της συσκευής.

Η Siemens διαθέτει επίσης την τεχνολογία hyperFresh plus που διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για διπλάσιο χρόνο χάρις στο σύστημα ελέγχου της υγρασίας.

Στο εσωτερικού του ψυγείου έχει τοποθετηθεί ο δρομέας hyperFresh με τον οποίο μπορείς να ορίσεις τα επίπεδα υγρασίας ανάλογα με τα τρόφιμα που περιέχονται εντός του ειδικού συρταριού.

 

 

 

 

596x335_150615_Siemens_Avantgarde_Keyvisual01_v08Πλυντήρια Ρούχων Avantgarde, η νέα design σειρά της Siemens.

Τα πλυντήρια διαθέτουν multi touch display που είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Τα πλυντήρια της Siemens διαθέτουν το σύστημα i-Dos που υπολογίζει αυτόματα την ποσότητα απορρυπαντικού που χρειάζεται κάθε κύκλος πλύσης. Εσύ γέμισε απλά το δοχείο με απορρυπαντικό και αυτό θα καταναλώσει όση ποσότητα χρειάζεται για κάθε πλύση. Έτσι, δεν σπαταλάς χρήματα και εξασφαλίζεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο πλυντήριο σου αφού δεν μένει απορρυπαντικό στο εσωτερικό του.

Μια ακόμη καινοτομία στα πλυντήρια Avantgarde είναι η λειτουργία MyTime. Επιλέγοντας αυτή τη λειτουργία λες στο πλυντήριο σου πόση ώρα έχει στη διάθεσή του για να ολοκληρώσει την πλύση και προσαρμόζει το πρόγραμμα σε αυτόν τον χρόνο. Έτσι, δεν χάνεις χρόνο από τις υπόλοιπες δουλειές ή τη διασκέδασή σου εκτός σπιτιού.

 

 

 

596x335_sensofresh_stageΤο νέο SensoFresh φέρνει το καθαριστήριο σπίτι σου!

Η νέα αυτή συσκευή καθαρίζει τα ρούχα που δεν «μπαίνουν στο πλυντήριο», χάρις στη χρήση Ενεργού Οξυγόνου που αφαιρεί τις μυρωδιές και καθαρίζει στεγνά τα υφάσματα! Το Ενεργό Οξυγόνο είναι μια χημική ένωση που χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση των βακτηρίων στο νερό και στον αέρα, οπότε και απολυμαίνει τα ρούχα αλλά και απομακρύνει τις άσχημες μυρωδιές.

 

 

 

 

Δείτε όλες τις νέες τεχνολογίες και συσκευές που παρουσίασε η Siemens στην IFA 2015 στο video που ακολουθεί!

https://www.youtube.com/watch?v=IAyCJef9tAQ

 

Μπορείς να δεις ακόμη