Τάρτα με Λαχανικά Ratatouille από τον Chef Giorgio Spanakis και το Cooking Show από την Braun!

by K Admin

cooking show braun

 

 

Την Παρασκευή 18/09 και το Σάββατο 19/09 ο Chef Giorgio Spanakis και η Braun μαγείρεψαν live στο κατάστημά μας στο The Mall Athens μια συνταγή που θα ξετρελάνει κάθε παιδί!

Εμείς, φροντίσαμε να μάθουμε τη συνταγή και να τη μοιραστούμε μαζί σου για να απολαύσεις κι εσύ αυτή τη μοναδική τάρτα με λαχανικά ratatouille σπίτι σου!

 

 

unnamed
Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 συσκευασία σφολιάτα (250γρ) 100γρ φέτα 100ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

2 αυγά

200γρ κολοκυθάκια

200γρ καρότο

Αλάτι, πιπέρι

 

 

 

 

 

 

c10170581-1

Πώς θα εκτελέσεις τη συνταγή:

Άνοιξε και άπλωσε το φύλλο σε ένα ταψί για τάρτα αλειμμένο με ελαιόλαδο. Κόψε τις άκρες που περισσεύουν και βάλε το ταψί στο προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C μέχρι να ροδίσει ελαφρώς. Στο μεταξύ ρίξε τα υλικά για τη γέμιση, τη φέτα, την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, και το αλατοπίπερο στον κάδο 1,5l του ραβδομπλέντερ της Braun.

Πολτοποίησε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και μετά το άπλωσέ το επάνω στο φύλλο.

Με το εξάρτημα κοπής για φέτες κόψε τα λαχανικά σε μακριές φέτες και βύθισέ τα όρθια μέσα στο μείγμα με κυκλική φορά από την άκρη έως το κέντρο της τάρτας.

Ψήσε όλη την τάρτα στους 180⁰C μέχρι να ροδίσουν τα λαχανικά και ψηθεί η ζύμη.

Τέλος, απόλαυσε αυτή τη νόστιμη τάρτα μαζί με τα παιδιά σου!

 

 

 

6 DSC_0677 - Copy

Αν θέλεις να δεις τον αγαπημένο μας Chef Giorgio Spanakis να ετοιμάζει την την τάρτα με Λαχανικά Ratatouille στο Cooking Show Junior από την Braun, έλα την Παρασκευή 25/09 (18.00-20.00) ή το Σάββατο 26/09 (12.00-14.00) στο Megastore Κωτσόβολος στο Smart Park!

Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί και τα παιδιά σου κι όσο εσύ θα μαγειρεύεις αυτά θα απολαμβάνουν τα παιδικά happenings στο κατάστημα!

Σε περιμένουμε !

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη