Βάζουμε τον Chef στην πρίζα: Φτιάχνουμε γλυκά, εύκολα!

by K-Admin

vazoume_ton_chef_stin_priza_3

Ποιος είπε ότι τα γλυκά είναι δύσκολα και απαιτούν κόπο;

Με τις λύσεις που θα βρούμε στα καταστήματα Κωτσόβολος, η υπόθεση σπιτικό γλυκό γίνεται εύκολη και προσιτή σε όλους μας, και ο καθένας μας μετατρέπεται σε έμπειρο ζαχαροπλάστη! Χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, ελληνικό γιαούρτι και light τυριά διατηρούμε και τη σιλουέτα μας!


 

Το σωστό ζύγισμαc10101785-1

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να πετύχει το γλυκό είναι η ακρίβεια στις ποσότητες των υλικών. Αφήστε τα φλιτζάνια και τα κουταλάκια στην άκρη και μετρήστε γραμμάρια με τη ζυγαριά κουζίνας Kenwood. Έχει ψηφιακή οθόνη, πλήκτρα αφής και ειδική βάση τοποθέτησης μπολ κουζινομηχανών για μέγιστη ευκολία και ακρίβεια 2 γραμμαρίων!

Kenwood Ζυγαριά Κουζίνας ΑΤ850

 

 


 

Σύμμαχος σε όλαc10243621-1

Μίξερ, μπλέντερ, αποχυμωτής…η αλήθεια είναι ότι η παρασκευή γλυκού απαιτεί πολλά σκεύη.
Όμως, με την κουζινομηχανή Kenwood Titanium Chef τα έχουμε όλα σε μία συσκευή και χωρίς να χρειαστεί να λερώνουμε και να πλένουμε πολλά. Σε ελάχιστο χρόνο φτιάχνουμε μοναδικές δημιουργίες χωρίς κόπο και με την κουζίνα μας πεντακάθαρη στο λεπτό! Τα διαφορετικά εξαρτήματα που μπορούν να τοποθετηθούν στην κουζινομηχανή τη μετατρέπουν σε κρεατομηχανή, λαχανοκόπτη, μύλο αλέσεως μπαχαρικών, παρασκευαστή ζυμαρικών, κόφτη/τρίφτη, παγωτομηχανή, αποχυμωτή και πολλά άλλα.

Kenwood Titanium Chef KMC050

 


 

c10249772-1Το ιδανικό ψήσιμο

Εννιά διαφορετικές λειτουργίες διαθέτει ο φούρνος Neff, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Η επαναστατική πόρτα hide & slide προσφέρει εργονομία (η πόρτα μπαίνει κάτω από τον φούρνο και είναι ιδανική και για μικρούς χώρους) και ευκολία, καθώς έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτό που ψήνουμε. Οι κεραμικές εστίες Neff διαθέτουν αποσπώμενο διακόπτη χειρισμού Twist Pad, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να τον αφαιρέσετε, ώστε να καθαρίζετε εύκολα τις εστίες, και έχει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης προσφέροντας προστασία για τα παιδιά. Το Twist Pad κυκλοφορεί και με Swarovski χαρίζοντας λάμψη στην κουζίνα σας.

Neff Φούρνος B47CR22N0

Κεραμικές Εστιές T13T44N2

 


Αναζητήστε περισσότερη έμπνευση για την κουζίνα σας!

[ul type=”dot”]

[li] Συσκευές Μαγειρικής[/li]
[li]Μηχανές Καφέ, Χυμού[/li]
[li]Σκεύη Μαγειρικής[/li]
[li]Εργαλεία Μαγειρικής[/li]

[/ul]

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη