WeMo: Απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών σου από απόσταση!

by K Admin

wemo-lifestyle

 

Τα WeMo είναι μια σειρά από έξυπνα προϊόντα που σου δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξεις τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου απ’ όπου και αν βρίσκεσαι μέσω του Wi-Fi, 3G ή 4G. Ο διακόπτης WeMo είναι το βασικό προϊόν της σειράς και είναι απίστευτα εύκολος στη χρήση. Απλά, σύνδεσε το WeMo Switch σε μια πρίζα στο σπίτι σου, σύνδεσε οποιαδήποτε συσκευή στο διακόπτη και είσαι έτοιμος να ελέγξεις τις ηλεκτρικές συσκευές σου χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android και iOS. Παρακάτω, ακολουθούν μερικά πολύτιμα tips για να κάνεις το σπίτι σου έξυπνο!

 

Φωτισμός On-Demand

Η πιο προφανής χρήση του WeMo είναι ο έλεγχος του φωτισμού από απόσταση. Είτε βρίσκεσαι σε διακοπές και θέλεις να φαίνεται ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι ή ακόμα και αν θέλεις τα φώτα να είναι ανοιχτά όταν γυρίσεις στο σπίτι από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Απλά, σύνδεσε ένα φωτιστικό στο WeMo Switch και ενεργοποίησε / απενεργοποίησε το από όπου και αν βρίσκεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το πλήκτρο ενεργοποίησης. Τόσο εύκολα!

 

shutterstock_352472726Καφές στον αυτόματο

Εάν είσαι από τους τύπους που δεν μπορείς να έχεις επαφή με το περιβάλλον χωρίς πρωινό καφέ, τότε σύνδεσε τη καφετιέρα σου στο WeMo Switch. Μπορείς – για παράδειγμα – να την ενεργοποιήσεις πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι. Έτσι, την ώρα που εσύ θα ετοιμάζεσαι για τη δουλειά, στη κουζίνα θα σε περιμένει ένας ζεστός καφές για να ξεκινήσεις ιδανικά την ημέρα σου.

 

Μαγείρεψε, ενώ βρίσκεσαι στη δουλειά

Το σιγομαγειρεμένο φαγητό είναι συνήθως και το πιο νόστιμο, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία, και ο χρόνος – κυρίως για τις εργαζόμενες νοικοκυρές – είναι πολύτιμος. Για ακόμα μία φορά, τη λύση έρχεται να δώσει ο διακόπτης WeMo. Σύνδεσε το slow-cooker στο WeMo Switch και απενεργοποίησε το ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Φαντάσου λοιπόν, ότι όταν θα γυρίσεις από τη δουλειά θα σε περιμένει ένα αχνιστό γεύμα!

 

Έλεγξε από απόσταση τη ψύξη / θέρμανση του σπιτιού σου

Το WeMo Switch είναι ιδανικό για να ρυθμίσεις από απόσταση τη ψύξη / θέρμανση του σπιτιού σου από απόσταση. Απλά, σύνδεσε τη συσκευή (τον ανεμιστήρα, τη θερμάστρα ή το θερμοπομπό) στον διακόπτη και προγραμμάτισε μέσω του smartphone ή του tablet σου το πότε θέλεις να ενεργοποιηθεί η συσκευή – για να προ-θερμάνεις ή να δροσίσεις το σπίτι σου.

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις ήδη σκεφτεί πολλούς ακόμα τρόπους για να χρησιμοποιήσεις αυτό το έξυπνο μικρό gadget. Υπάρχουν επίσης και άλλα προϊόντα WeMo, όπως διακόπτες τοίχου, βιντεοκάμερες και αισθητήρες κίνησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσεις ένα πραγματικά έξυπνο περιβάλλον στο σπίτι. Δες μερικά από αυτά παρακάτω:

 

[row]
[col col=3][php snippet=6][/col]
[col col=3][php snippet=7][/col]
[col col=3][php snippet=8][/col]
[col col=3][php snippet=9][/col]
[/row]

 

Μπορείς να δεις ακόμη