Windows 10: Το πρώτο update

by K-Admin

windows10-4

 

Ύστερα από το ντεμπούτο τους στις 29 Ιουλίου, τα Windows 10 έχουν πλέον περάσει σε παραπάνω από 110 εκατομμύρια υπολογιστές, δημιουργώντας έτσι ένα σημείο αναφοράς, για το πιο γρήγορο adoption οποιασδήποτε έκδοσης Windows στην ιστορία.

Μετά από τόσες εγκαταστάσεις και μετά από αρκετό feedback που λογικά έλαβε η Microsoft, ήρθε η ώρα για το πρώτο «service pack» ή όπως πλέον θέλουν να ονομάζεται, το πρώτο update.

«Απλώς το αποκαλούμε το update του Νοεμβρίου» δήλωσε ο Yusuf Mehdi, executive vice president της εταιρείας. «Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι απομακρυνόμαστε από τον όρο service pack, αλλά επί της ουσίας είναι ακριβώς αυτό» συνέχισε.

Όπως δήλωσε η Microsoft, to νέο update θα επιτρέψει στα Windows 10 να κάνουν boot 30% πιο γρήγορα από τα Windows 7, o browser Edge θα έρθει ακόμη πιο κοντά στον chrome, με επιλογές syncing των αγαπημένων και των σελιδοδεικτών του μεταξύ των συσκευών, ενώ θα μπορείς με πολλά άλλα «καλούδια» να χρησιμοποιείς γραφή για να θέσεις reminders μέσω της Cortana.

Τέλος, το νέο update θα περάσει αυτόματα και στα Xbox, οπότε όλοι οι κάτοχοι της δημοφιλούς παιχνιδομηχανής, αν δεν το έχετε δει ακόμη, έρχεται.

Μπορείς να δεις ακόμη