|  | 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

CES 2019: Το FoldiMate βάζει τέλος στο δίπλωμα των ρούχων!

 

 

Το δίπλωμα των ρούχων, μία από τις πλέον χρονοβόρες και βαρετές διαδικασίες του νοικοκυριού ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν! Εκεί στοχεύει τουλάχιστον το FoldiMate, μια καινοτόμος συσκευή που μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο (στη CES δεν παρουσιάστηκε παρά ένα επανασχεδιασμένο πρωτότυπο) όμως μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό!

Τι το εκπληκτικό κάνει το FoldiMate; Μπορεί να διπλώσει τα περιεχόμενα ενός πλήρους πλυντηρίου σε λίγα μόνο λεπτά! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Σε αυτή τη φάση, το FolidMate είναι αρκετά ογκώδες, θυμίζοντας περισσότερο επαγγελματικό πολυμηχάνημα παρά οικιακή συσκευή. Διαθέτει μία υποδοχή στην οποία τοποθετείται από τον χρήστη ένα ρούχο κάθε φορά, το οποίο φυσικά δε χρειάζεται να είναι διπλωμένο –φτάνει να μην είναι μπερδεμένο ή τελείως κουβάρι.

 

 

Μέσα από μια διαδικασία που κρατά περίπου 10 δευτερόλεπτα, το FoldiMate το διπλώνει με απόλυτη ακρίβεια, ενώ ο χρήστης παράλληλα τοποθετεί το επόμενο. Το FoldiMate μπορεί να διαχειριστεί ρούχα διαφόρων μεγεθών –είδαμε από παιδικά μέχρι XXL, ακόμα και μεσαίου μεγέθους πετσέτες. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι εντελώς αυτοματοποιημένη (στη λογική ότι δεν μπορεί να αδειάσει κανείς ολόκληρο… καλάθι με μια φορά) όμως απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια από πλευράς χρήστη.

 

Δείτε ακόμη