E3 2018: Ένα Nintendo Direct γεμάτο Super Smash Bros. Ultimate

by k-Admin 3

 

Η παρουσίαση της Nintendo ήταν η τελευταία χρονικά πριν την επίσημη έναρξη της E3 2018. Βέβαια αντί για εκδήλωση, η ιαπωνική εταιρεία προτίμησε, κατά την προσφιλή της συνήθεια, ένα βίντεο και το συγκεκριμένο θα μπορούσε να έχει προβληθεί οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου αφού δεν κατάφερε να μας εκπλήξει ιδιαίτερα.

 

Super Smash Bros. Ultimate

Τρία ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν, με πρώτο και καλύτερο το Super Smash Bros. Ultimate. Για τους λάτρεις της σειράς, το εν λόγω Nintendo Direct ήταν πιθανότατα το καλύτερο στα χρονικά, αφού ο τίτλος που ανακοινώθηκε, αποτελεί μία υπερπλήρη και βελτιωμένη έκδοση του Smash των Wii U και 3DS. Θα περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής στη σειρά, πλήθος διαφορετικών επιπέδων και κάμποσες διορθώσεις ενώ θα υποστηρίζει και το χειριστήριο του GameCube. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου.

 

 

Fire Emblem: Three Houses

Μία από τις ανακοινώσεις που περιμέναμε από τη Nintendo, αφορούσε το επόμενο Fire Emblem και δεν πέσαμε έξω. Το Fire Emblem: Three Houses υιοθετεί το κλασσικό gameplay της σειράς, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κυκλοφορεί δε, την άνοιξη του 2019.

 

 

Fortnite

Η απορία όλων αναφορικά με το Fortnite στο Switch, είχε να κάνει με το battle royale mode του και το κατά πόσο αυτό θα έβρισκε τον δρόμο για την κονσόλα της Nintendo. Τελικά μια χαρά τα κατάφερε, καθώς η Epic ανακοίνωσε πως το παιχνίδι στο Switch θα είναι ολόιδιο με τις εκδόσεις του στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Όσοι είχαν την ατυχία βέβαια να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους στο PSN και το σύστημα της Epic τα έχουν βρει μπαστούνια αφού το παιχνίδι δεν τους αφήνει να συνδεθούν στο Switch, όμως θεωρητικά, Epic, Nintendo και Sony θα πρέπει να βρουν λύση άμεσα στο εν λόγω ενοχλητικό πρόβλημα. Το Fortnite διατίθεται ήδη από το eShop, δωρεάν εννοείται.

 

 

Hollow Knight

Αρχικά είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2017. Κατόπιν παύση. Στη συνέχεια μάθαμε ότι η κυκλοφορία του αναβάλλεται για το 2018. Μετά πάλι παύση. Εν τέλει ήρθε η στιγμή το Hollow Knight να κάνει επιτέλους την εμφάνισή του και στο Switch. Τουλάχιστον θα αποζημιωθείς για την υπομονή που έκανες όλους αυτούς τους μήνες, παίρνοντας την υπερπλήρη του έκδοση (με όλο το DLC συν ένα δωρεάν πακέτο που θα κυκλοφορήσει εν καιρώ) που τρέχει κιόλας στα 60 fps.

 

 

Super Mario Party

Νέο Mario Party! Το Super Mario Party ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch και κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου. Τυπικό party game με πρωταγωνιστή τον Mario και την παρέα του, απαραίτητος τίτλος για τη βιβλιοθήκη κάθε συστήματος της Nintendo.

 

 

Τα… υπόλοιπα

Το Nintendo Direct περιελάμβανε κι άλλους τίτλους, μικρότερου βεληνεκούς: Octopath Traveler, Killer Queen Black, Overcooked 2 και Daemon X Machina.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη