E3 2018: Square Enix – Just Cause 4, Shadow of the Tomb Raider και μια ημερομηνία για το Kingdom Hearts III

by K-Admin 1

 

Η παρουσία της Square Enix στη φετινή E3, συνοδεύτηκε από μια εκδήλωση με αρκετές γνωστές σειρές που μπορεί να μην είχε μεν την αίγλη των events άλλων εταιρειών, μας χάρισε όμως ενδιαφέροντες τίτλους και εξαιρετικό περιεχόμενο.

 

 

Just Cause 4

Έκπληξη; Όχι, αφού η φετινή E3 ήταν η «E3 των διαρροών» ανεξαρτήτως εταιρείας. Το Just Cause 4 βρίσκεται στην παραγωγή λοιπόν, με τον Rico να επιστρέφει στον ρόλο που όλοι –τον- λατρέψαμε. Εννοείται ότι έχει για παρέα το πιστό του grappling hook το οποίο πλέον έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

 

 

Σύμφωνα με την Avalanche οι μάχες θα είναι δυσκολότερες και οι εχθροί απαιτητικότεροι, ενώ αυτό που ξεχωρίζει στον τίτλο είναι κατά κύριο λόγο ο καιρός –το Just Cause 4 εξελίσσεται σε μια φανταστική χώρα στη Λατινική Αμερική, οπότε μπορείς να περιμένεις τροπικό κλίμα. Ετοιμάσου λοιπόν να καταστρέψεις για ακόμα μια φορά τα πάντα, σύντομα καθώς το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 4 Δεκεμβρίου σε PS4, Xbox One και PC.

 

Kingdom Hearts III

Πιθανότατα ήταν ο τίτλος τον οποίο περίμεναν με περισσότερη ανυπομονησία οι φίλοι της Square Enix –και να φανταστεί κανείς ότι το μόνο που ήθελαν, ήταν μια… ημερομηνία! Βέβαια το τρέιλερ του Kingdom Hearts III που παρουσιάστηκε ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο που είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft, οπότε δε μάθαμε κάτι καινούριο σχετικά με το παιχνίδι. Εν πάση περιπτώσει, το Kingdom Hearts III κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου του 2019 σε PS4 και Xbox One, οπότε αν είσαι λάτρης της σειράς, σημείωσε τη μέρα καλά στο ημερολόγιό σου!

 

 

 

Dragon Quest XI

Ημερομηνία για τη δύση όμως, είχαμε για ακόμα ένα παιχνίδι. Το Dragon Quest XI κυκλοφορεί σε PS4 και PC στις 4 Σεπτεμβρίου. Οι λάτρεις της σειράς θα βρουν σε αυτό μια εμπειρία αντάξια του ονόματος που φέρει, με καλύτερα –φυσικά- γραφικά και βελτιωμένες μάχες.

 

Shadow of the Tomb Raider

Η Lara Croft επιστρέφει με μία ακόμα κινηματογραφική περιπέτεια! Το Shadow of the Tomb Raider αποτελεί τον τρίτο τίτλο της σειράς μετά το reboot της το 2013 και σε αυτό, σύμφωνα με τα όσα μας είπε η Square Enix κατά την παρουσίασή της, η γνωστή αρχαιολόγος «δεν αναζητά απλά κάποιο αρχαίο κειμήλιο αλλά παλεύει για κάτι ανώτερο». Φυσικά αυτό δεν την εμποδίζει να ξεπαστρεύει αντιπάλους κατά συρροή και να προσεγγίζει κάθε λογής επιφάνειες.

 

 

Ο τίτλος θα είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος από τους προκατόχους του, ενώ η Eidos Montreal έχει εμπλουτίσει τις επιθέσεις και το ρεπερτόριο κινήσεων της δεσποινίδος Croft με επιλεγμένες καινούριες. Το Shadow of the Tomb Raider κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε PS4, Xbox One και PC.

 

 

The Quiet Man

Η παρουσίαση του… ήσυχου άνδρα έγινε δίχως τυμπανοκρουσίες. Για την ακρίβεια, παρακολουθώντας το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Square Enix, περισσότερες θα είναι οι απορίες που θα σας γεννηθούν, παρά οι απαντήσεις που θα πάρετε. Το The Quiet Man πάντως δείχνει ενδιαφέρον και αρκετά υποσχόμενο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορεί –κάποια στιγμή- σε PS4 και PC.

 

Final Fantasy XIV X Monster Hunter

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο καινούριο παιχνίδι, μην ανησυχείτε! Απλά, το Monster Hunter ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στον κόσμο του Final Fantasy XIV φέτος το καλοκαίρι, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου event. Όπως ακριβώς έχει συμβεί και στο παρελθόν λοιπόν με το Monster Hunter World και τα Horizon Zero Dawn και Street Fighter, έτσι θα γίνει και με τα Final Fantasy XIV και Monster Hunter!

 

Babylon’s Fall

Το όνομα Babylon’s Fall πιθανότατα δε σας λέει κάτι και είναι απόλυτα λογικό, μιας που μόλις ανακοινώθηκε. Και μόνο το γεγονός πάντως πως στην ανάπτυξη του τίτλου συναντάμε την Platinum Games, αρκεί για να μας… ιντριγκάρει! Η Square Enix δεν αποκάλυψε πολλά για δαύτο, όμως με δεδομένο ότι κυκλοφορεί αρχές του 2019, δε θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε περισσότερα.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη