|  | 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Φρόντισε τα χαλιά σου χωρίς κόπο με έναν ταπητοκαθαριστή

 

Θέλεις να εξασφαλίσεις την απόλυτη φροντίδα που προσφέρει στα χαλιά σου το ταπητοκαθαριστήριο ενώ παράλληλα εξοικονομείς χρήματα; Η λύση που σου ταιριάζει είναι ο ταπητοκαθαριστής, με τον οποίο θα μπορείς να καθαρίζεις άνετα κάθε χαλί ή μοκέτα σου. Επομένως πετυχαίνεις επαγγελματική περιποίηση, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις γι’ αυτό έναν επαγγελματία.

Τώρα την άνοιξη, πρέπει να φροντίσεις τα χαλιά και τις μοκέτες σου πριν τα φυλάξεις. Με μία τέτοια συσκευή θα μπορείς να τα καθαρίσεις με τον ίδιο κόπο και τον ίδιο χρόνο που θα αφιέρωνες για να «προετοιμάσεις» με μία ηλεκτρική σκούπα το πλύσιμό τους. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να «περάσεις» όλη την επιφάνειά τους με τον ταπητοκαθαριστή, ώστε να πλυθούν επιτόπου και, στη συνέχεια, να περιμένεις απλώς να στεγνώσουν για να τα μαζέψεις.

 

 

Οικονομία και άμεση απόσβεση

Η ευκολία στη χρήση του σημαίνει πως θα αποχαιρετήσεις άμεσα το ταπητοκαθαριστήριο και τα έξοδα που προκύπτουν για την περιποίηση των χαλιών σου κάθε άνοιξη, πριν τα αποθηκεύσεις. Κατά συνέπεια, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχεις κάνει απόσβεση όλου του ποσού που πλήρωσες για τον ταπητοκαθαριστή.

Για παράδειγμα, αν όλα τα χαλιά ή οι μοκέτες σου φτάνουν τα 25 τετ. μέτρα, τότε με μία μέση τιμή 4 ευρώ ανά τετραγωνικό που χρεώνουν τα ταπητοκαθαριστήρια, σε ετήσια βάση θα εξοικονομείς 100 ευρώ.

Επομένως, επιλέγοντας έναν ποιοτικό ταπητοκαθαριστή μέσα σε περίπου 2 με 3 χρόνια θα σου «επιστρέψει» τα χρήματα που ξόδεψες για να τον αγοράσεις. Από εκεί και πέρα, για κάθε χρονιά που θα τον χρησιμοποιείς για να πλύνεις τα χαλιά σου πριν τα φυλάξεις, θα έχεις καθαρό κέρδος.

 

 

Καθαριότητα σε βάθος 

Οι ταπητοκαθαριστές συνδυάζουν άνεση και οικονομία ενώ προσφέρουν αποτελεσματικό καθάρισμα για κάθε είδους τάπητα.

Με δεδομένο ότι οι συσκευές αυτές λειτουργούν «ποτίζοντας» τα χαλιά με το διάλυμα του απορρυπαντικού, απορροφώντας αμέσως μετά το βρώμικο νερό από τον τάπητα, η αποτελεσματικότητά τους οφείλεται στη σχεδίαση του πέλματός τους και της μεγάλης δύναμης αναρρόφησης.

Έτσι, στο πέλμα είναι πάντοτε ενσωματωμένη μία μηχανική βούρτσα, με ανθεκτικές τρίχες που διεισδύουν στις ίνες του υφάσματος. Επομένως, το απορρυπαντικό φτάνει μέχρι βαθιά το πέλμα, για να απομακρύνει ακόμη και τον πιο «επίμονο» ρύπο, ο οποίος στη συνέχεια θα καταλήξει μέσω της αναρρόφησης του βρώμικου νερού, στον ειδικό κάδο της συσκευής.

 

 

Εξαφάνισε τους λεκέδες από κάθε επιφάνεια

Αν και θα αποδείξει στην πράξη όλα τα πλεονεκτήματά του, ειδικά τώρα την άνοιξη με το μάζεμα των χαλιών, ο ταπητοκαθαριστής θα σου φανεί χρήσιμος και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι ιδανικό ακόμη και για να καθαρίζεις τους λεκέδες από υγρά. Έτσι, με ένα απλό «πέρασμα», θα μπορείς να αντιμετωπίζεις κάθε είδους μικροατύχημα.

Επίσης, όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας «έρχονται» με εξαρτήματα για να επεμβαίνεις τοπικά σε κάθε είδους υφασμάτινη επιφάνεια, όπως τις ταπετσαρίες και τα έπιπλά σου. Επίσης, χρήσιμη θα σου φανεί και η δυνατότητα απορρόφησης υγρών από σκληρά δάπεδα, που προσφέρουν οι συσκευές αυτής της κατηγορίας.

 

 

Δείτε ακόμη